Δύο ομάδες με 10ετίες παράδοσης στην Α’ ΕΠΣΕ και όχι μόνο, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκαν στο ΄΄μάτι του κυκλώνα΄΄ και αποχαιρέτισαν την μεγάλη κατηγορία!
Έτσι η φετινή αγωνιστική περίοδος, βρίσκει τις δύο ιστορικές ομάδες του Λήλαντα Βασιλικού και του Όλυμπου Γυμνού, να βρίσκονται στην Β’ ΕΠΣΕ και σε στάδιο, αναδιάρθρωσης και επανεκκίνησης!
Με αρκετά νέα παιδιά και οι δύο, με πολύ έμπειρους και ΄΄δουλευτάδες΄΄ προπονητές όπως ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς και ο Γιάννης Φούρλης, ΄΄χτίζουν΄΄ με υπομονή το μέλλον τους!
Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον είχε καλές φάσεις εκατέρωθεν όμως το γκολ δεν ήρθε από καμία πλευρά, το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο!
*οι πιο σημαντικές στιγμές:

  • 20’ κεραυνός του Μπενέτου από πλάγια δεξιά, ο Δεληγιάννης διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ…
  • 26’ ξαφνικό δυνατό σουτ του Αργύρη έξω από τηνπεριοχή, ο Παπαρίδης μπλοκάρει σταθερά το δύσκολο σουτ…
  • 33’ εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον Κουσερή και από 30 περίπου μέτρα, υποχρεώνει τον Δεληγιάννη ν’ απογειωθεί και να διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ…
  • 42’ σέντρα του Αλάμπεη απόπ αριστερά, η μπάλα φτάνεις τον Αργύρει που στην κίνηση ανοίγει προς τον Τσούμαρη που ήταν μόνος με το τέρμα, όμως ο νεαρός Γυμνιώτης δεν πρόφτασε την μπάλα που έφυγε άουτ…
  • 58’ επικίνδυνο φάουλ του Μπαρώτα έξω από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 53’ από το ημικύκλιο του κέντρου ο Καρκαλής εκτελεί φάουλ, στην καρδιά της Βασιλικαριώτικης άμυνας όπου ο Αργύρης, από πολ΄λυ κοντά επιχειρεί γυριστή κεφαλιά, για να διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Παπαρίδης…
  • 60’ κεραυνός του Κιμουλιάτη και ο Παπαρίδης με εντυπωσιακή διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα…
  • 82’ ο Τζαφέρος σουτάρει δυνατά από καλή θέση και με υπερένταση ο Δεληγιάννης διώχνει σε κόρνερ.

Ένα άνετο απόγευμα, για το αλάνθαστο διαιτητικό τρίο των Γιώργου Κασομούλη, Τάσου Καμπούρη και Βαγγέλη Καρρά.

*ΛΗΛΑΣ Βασιλίκού (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Παπαρίδης, Καρβελάς (90’+3′ Ντίντα), Γίγας, Κατσαούνης, Κουσερής, Μπενέτος (75′ Αρτσίτας), Λύκος (75′ Τζαφέρος), Ρωμανός, Σαμαρτζής (46′ Μυλωνάς), Γκούμας, Βαγγέλη (69′ Μικράκης).

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού (Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Μωραΐτης, Πουλιπούλης, Καρκαλής, Τσουμάνης, Ζιζόλι (75′ λτ Κοκκάλας), Αργύρης, Κιμουλιάτης (89′ Παρασκευάς), Μπαρώτας, Τσούμαρης (60′ λτ Ρόγκας), Αλάμπεης (75′ Μακρής).

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ