Λαϊκό γλέντι μέχρι πρωίας διοργανώνει το παραδοσιακό καφενείο ”ΤΣΑΚ ” στην Μακρυκάπα την Δευτέρα 6 Μάϊου την δεύτερη μέρα του Πάσχα ο ιδιόκτητης του καταστήματος Γιάννης Καρκαλής φέρνει μια ορχήστρα που αναμένεται να κάνει πάταγο καθώς στο τραγούδι θα βρίσκονται ο Νίκος Τζούμας και η Βάσια Φράγκου και στο κλαρίνο τον έναν και μοναδικό Μάκη Μπέκο. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6971788685

Όλοι οι δρόμοι την Δευτέρα 6 Μάϊου οδηγούν στην Μακρυκάπα και στο Παραδοσιακό καφενείο ” ΤΣΑΚ ” για μια τέλεια μουσική βραδιά σε λαϊκό γλέντι μέχρι πρωίας με μουσική χορό και με πολύ κέφι.

Το Παραδοσιακό καφενείο ο ”ΤΣΑΚ ” είναι ένα μαγαζί που δημιουργήθηκε πριν από 2 χρονιά με πολύ μεράκι από τον Γιάννη Καρκαλή βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο σημείο του χωριού της Μακρυκάπας με θέα τα πλατάνια και το ποτάμι του χωριού.

Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο, φιλόξενο και ζεστό χώρο όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου με θέα τα πλατάνια. Να πιεις το κρασί σου, το τσίπουρο σου την μπύρα σου όπου συνοδεύονται με λαχταριστούς μεζέδες.

Να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στην τηλεόραση δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τον ”ΤΣΑΚ ” πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό και αθλητικό στέκι καθώς με την μεγάλη κεντρική τηλεόραση που διαθέτει στο μαγαζί μπορείς να απολαύσεις τις μάχες της αγαπημένης σου ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League, να δεις τις μάχες των δύο αιωνίων αντιπάλων στην Ευρωλιγκά και φυσικά ότι αθλητικό γεγονός υπάρχει στην τηλεόραση θα το δεις στον ”ΤΣΑΚ ”

Και φυσικά υπάρχουν και τα party που διοργανώνει με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι πρωίας.

Εσύ ακόμα να επισκεφτείς το παραδοσιακό καφενείο ” Ο ΤΣΑΚ ” μια επίσκεψη σου αρκεί για να μετατραπεί και να γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός με θέα τα πλατάνια, το πράσινο ένας υπέροχος χώρος στο καλύτερο σημείο του χωριού.

Πάμε στον ” ΤΣΑΚ ”!