Ο ΑΟΝ.Αρτάκης σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο προπονητικό κέντρο των Βοιωτών στον Άγιο Σπυρίδωνα παρότι ηττήθηκε με 3-2 από μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας στο δυνατό του τέστ μέχρι τώρα έδειξε να είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του για το κύπελλο Ελλάδας στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Αχαρναικός – Άγιοι Θεόδωροι.

Με τον κόουτς των ερυθροκίτρινων Δημήτρη Μαγκαφίνη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας όπως ο Λεβαδειακός όπου την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Super League.

Τα γκολ:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κουάντρα, για να έρθει στο 20’ ο Χάμοντ με ωραίο σουτ από μακριά (φωτο), μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά του Τσιριγώτη και να γράψει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι δυο τεχνικοί έκαναν αρκετές αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους και αυτό άλλαξε κάπως την μορφή του αγώνα και στο 57’ ο Σπηλιώτης, από δεξιά, μετά από ωραίο κατέβασμα της μπάλας στην διαγώνια σέντρα του Παπαδάκη και ωραίο διαγώνιο σουτ, μείωσε σε 2-1.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ρομό με καρφωτή κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα από τα αριστερά του Νταγκό έκανε το 3-1!

Στο 72’ ο Σέχου εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Τσελεπίδη και πλάσαρε εύστοχα στο τετ-α-τετ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς (46’ Στάγκος) – Τσάπρας (60’ Βέρρης), Λιάγκας (60’ Τσελεπίδης), Πίρινεν, Ντεντάκης (46’ Λόπεζ) – Νικολιάς (46’ Γιαννιώτας), Μπελμόντ (60’ Κασέμι), Χάμοντ (60’ Μεχία), Κουάντρα (60’ Νταγκό) – Κουιρουκίδης (46’ Νίκας), Τσιριγώτης (46’ Ρομό).

Α.Ο. Νέας Αρτάκης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής (46’ Ντουμάνης) – Δ.Χατζηστάμου (70’ Βρεττός), Γερογιάννης, Τσούπρος (46’ Νόνης), Μερτύρης (46’ Καρλατήρας) –Απ.Χατζηστάμου (46’ Παπαδάκης), Ιορδανίδης (70’ Βελής), Ντελέκος, Σπηλιώτης (65’ Παπανικολάου), Ταυταρίδης (70’ Ζαχαράκης), Τσόφλιος (46’ Σέχου).

Τον αγώνα διηύθυνε ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Super League 2) με βοηθούς τον Λουκά Καρβούνη και τον Δημήτρη Μυλωνάκη.