Πολύτιμο «διπλό» επί του Λεοντικού για τις Απολλωνίδες, που συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα αυξήσει την διαφορά στο +3 απ΄ τον δεύτερο Παμπαιανικό. Έτσι αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες «χειμώνα» στον όμιλο τους και βρίσκονται σταθερά σε «τροχιά» ανόδου. Η ομάδα της Ερέτριας πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, χάρις σε τέρμα της Τσαραντάνη, στο τελευταίο λεπτό του 90λεπτου! Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε απο τον επεισοδιακό τραυματισμό δυο παικτριών (της Τζαφέρη των Απολλωνίδων με αθλήτρια του Λεοντικού), μετά απο σύγκρουσή τους σε φάση διεκδίκησης της μπάλας. Άμεση ήταν η παρέμβαση των δυο γιατρών του αγώνα καθώς και του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με τις εξετάσεις να μην δείχνουν κάτι σοβαρό, πέρα από κάποιους μικροτραυματισμούς στην περιοχή του αυχένα.

Αναλυτικά τ΄ αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής γυναικών, στον οποίο συμμετέχει η ομάδα της Εύβοιας:

Λεοντικός Κηφισιάς-Απολλωνίδες Ερέτριας 0-1

Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ-Αστέρας Χαϊδαρίου 0-9

Παμπαιανικός-Νηρηίδες Φθίας 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Απολλωνίδες Ερέτριας 12, Παμπαιανικός 9, Λεοντικός Κηφισιάς 8, Νηρηίδες Φθίας 8, Αστέρας Χαϊδαρίου 5, Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ 0.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η/11.2-3 μ.μ.): Απολλωνίδες Ερέτριας-Νηρηίδες Φθίας, Λεοντικός Κηφισιάς-Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ, Αστέρας Χαϊδαρίου-Παμπαιανικός.