Απαλλαγμένοι από το άγχος Λήλάντιο και Ερμήλιος προσέφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στους θεατές που ήταν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μ 0-3 με γκολ των Μπασινά, Μπουρνάζου, Δέδε,  αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο για 44′ λεπτά δίνοντας την εντύπωση ότι θα καθάριζαν εύκολα τον αγώνα.

Στο 45′ μετά από ωραία κομπίνα ο Παναγιώτου έκανε το 1-3 για το Ληλάντιο με τον διαιτητή Χάρη Αντωνίου να στέλνει τις ομάδες με την σεντρα στα αποδυτήρια.

Στο β’ ημίχρονο έγινε της “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” οι γηπεδουχοι αφιονισμένοι και αλλαγμένοι εκατό τις εκατό πέτυχαν 5 γκολ με τους Τζάνο Στ. (2), Μακ Κόλλια, Παναγιώτου (2) επικράτησαν ολοκληρωτικά και στο τέλος αποθεώθηκαν από τον κόσμο μετά το τελικό 6-3.

Άριστη η διαιτησία του Χάρη Αντωνίου και των συνεργατών Παπαθανασίου και Γάτου.

Ληλάντιο(Ν.Ρόγκας):Λεοντής Θ., Ματσούκας, Λεοντής Γ.(46′ Νικόλαρος), Τζάνος Στ., Μακ Κόλλιας, Καρλατήρας, Τρίκκας, Μαισογλου, Παναγιώτου, Τζάνος Δ.(35′ Λαμπρόπουλος), Κούκουζας(46’Παπαγεωργίου 80′ Χαρμαντάς).

Ερμήλιος(Δ.Ερμήλιος):Μπησιώτης, Πέντσος, Παπαδόπουλος, Πλέρος, Καραλής(68′ Διοκμετίδης), Δέδες, Μπουρνάζος Γ., Καπατσούλιας, Γρηγοριάδης(71′ Μπανάσης), Τζαφέρης, Μπασινάς(56′ Αγγελώνιας).

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Λήλάντιο-Ερμήλιος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ