Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Προποντίδα αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Ληλαντίου με σκορ 0-2 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του κεντρικού ομίλου της Β’ κατηγορίας.
Δυναμικά ξεκίνησε η Προποντίδα και το πρώτο 10′ ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος και όλα έδειχναν πως θα κατακτούσε μια εύκολη νίκη και θα μετέτρεπε το παιχνίδι σε μια τυπική διαδικασία.
Στο 10′ ο Πάλλης Α. μετά από αλλεπάλληλα σουτ στα σώματα των αμυντικών του Ληλαντίου, βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κόκκινο, αλλά το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Μετά το 15′ το Ληλάντιο άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει στην επίθεση και στο 18′ ο Κρεμασμένος, που μαζί με τον Μικράκη ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες των γηπεδούχων, έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κουσκούτη.
Οι επιθέσεις των φιλοξενούμενων ήταν συνεχόμενες αλλά είχαν άσχημα τελειώματα.
Ο Γκιόσι στο 23′ με ατομική ενέργεια στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κόκκινου και ο ίδιος παίκτης  στο 29′ αναγκάζει τον Κόκκινο σε έξοχη απόκρουση στο σουτ που επιχειρεί.
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Προποντίδα και μόλις στο 48′  μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κεχαγιά, ο Τσιαρβούλας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο δαιμόνιος Γκιόσι που καιροφυλακτούσε δεν έχασε την ευκαιρία από κοντά να κάνει το 0-1.
Στο 51′ το Ληλάντιο έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο έξοχος συνδυασμός Κρεμασμένου- Νικόλαρου και σουτ του τελευταίου έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
Στο 63′ ο Κουτσαυλής έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν μετά από την υπέροχη ενέργεια του Λάμτσε, έγινε κάτοχος  της μπάλας μόνος μπροστά στο τέρμα, όμως το κοντρόλ είναι άσχημο και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 67′ καλοχτυπημένο κόρνερ του Κρεμασμένου, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Κουσκούτη και στη συνέχεια απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
Οι φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν έφεραν κάτι θετικό και στο 78′ η Προποντίδα κάνει το 0-2 με τον Παπακωνσταντίνου ο οποίος, μετά το αριστοτεχνικό κόρνερ του Κουτσαυλή που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, έσπρωξε απλά τη μπάλα στα δίχτυα διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του και σβήνοντας τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα.
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ(Ρόγκας Ν.): Κόκκινος, Μπαρίτας Π.(83′ Ηλιόπουλος), Νάνος, Ντούρμας, Λεονάρδος(34′ λτ Λαμπρόπουλος), Ματσούκας, Κρεμασμένος, Νικόλαρος(83′ Αρτσίτας), Γκούμας(46′ Ασπρογέρακας), Μικράκης, Καπουρίτης(65′ Μάρκου)
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ(Κιαπέκος Ν.): Κουσκούτης, Μωραϊτης, Χασάνδρας, Παπακωνσταντίνου, Κεχαγιάς, Σταθόπουλος, Στούπας(77′ Ράνα), Τσιαρβούλας, Πάλλης Α.(47′ Λάμτσε), Γκιόσι, Κουτσαυλής(89′ Σουρτζής)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπακυριάκος Α.
ΒΟΗΘΟΙ: Παππάς Α.- Σιμιτζής Β.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ