Ο πόνος σιωπηλός & ελεγχόμενος. Οι σκέψεις βαθιές & ταυτόχρονα ελπιδοφόρες. Το πάθος για δημιουργία από το σημείο ΜΗΔΕΝ αμέτρητο & απερίγραπτο.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του “ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ” συμπάσχουμε απερίγραπτα και λυπούμαστε πραγματικά για τις ανθρώπινες απώλειες καθώς και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που άφησε πίσω της η ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. 

Είναι πραγματικά λίγο να εκφράσουμε ένα “ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στον Α.Ο. Αλατσάτων, όπου από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας, προσφέροντας την έδρα και τα αποδυτήριά τους, ώστε να συνεχίσει η ομάδα ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ την προετοιμασία της.

Εν συνεχεία, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Ποδοσφαιρική Ομάδα Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του και την πλήρη στήριξη στο πλευρό μας. Ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει προσωρινά την προετοιμασία της στο γήπεδο Αφρατίου.

Επιπλέον, δεν έχουμε λόγια, να εκφράσουμε τη συμπαράσταση του κόσμου του Βασιλικού, των ευρύτερων περιοχών του Ληλαντίου καθώς και της υπόλοιπης Εύβοιας όπου στήριζαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της Ομάδας.

Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, διότι μας δίνουν περισσότερη δύναμη, ώστε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα για την ομάδα μας και να διεκδικήσει αυτά που πραγματικά της αξίζουν.

Το ΔΣ του Α.Ο.Φ.Βασιλικού ΛΗΛΑΣ σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ εργάζεται ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ποδοσφαιρικής στέγης της ομάδας αλλά και της Ακαδημίας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους της Εύβοιας και του Ληλαντίου Πεδίου πως “ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΟΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ”