Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΟ Χαλκίς προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ευβοίας επικρατώντας στο Βασιλικό του Λήλαντα με 4-0 και το Σάββατο 27/10 θα αντιμετωπίσει την Προποντίδα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Λύκου, που ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ομολογουμένως πολύ μικρό ρόστερ, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Λήλαντα που έχει ως ελαφρυντικό ότι αγωνίστηκε για μία ώρα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Κικίδη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14´ με κοντινή προβολή του Τόλη  και στο 30′ ο Κικίδης ανέτρεψε τον Παπαδάκη με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπερίσα αλλά ο Τόρα μπλόκαρε την μπάλα.

Ο ΑΟ Χαλκίς κατεβάζοντας ταχύτητα στο β’ μέρος αλλά με αριθμητικό πλεονέκτημα, πέτυχε άλλα τρία τέρματα με σκόρερς τον Παλαιολόγο στο 65´ το 0-2 , στο 76′ ο Γιαλαμίδης το 0-3 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδάκη.

Το καλύτερο γκολ του αγώνα πέτυχε ο νεαρός Παπαδάκη στο 80′ μετά από σέντρα του Ντάμπου έκανε το τελικό 0-4 στον αγώνα.

Το αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους Κελεπούρη και Δάλλα.

Λήλας Β. (Τ. Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης, Τσούρα, Χαζαρίδης, Αγγελάκης (86′ Μανικιώτης), Παπίλας, Μακρής Αθ. (57′ Ζευγολάτης), Μακρής Aρ, Τσαλιαγκός, Ντουλελάρι (90′ Βαρσαμάς).

ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Ανδρούτσος, Σταματούκος, Νυφαδόπουλος (63′ Μπουζούρας), Τόλης, Σχίζας (46′ Γιαλαμίδης), Πατερίτσας (76′ Βέργος), Μπασινάς, Μπερίσα, Παλαιολόγος (78′ Ντάμπος), Παπαδάκης, Σπυριδάκης.