Ληλας Β.- Αστέρας Βατώντα 1-1 : Σε καλό δρόμο ο Αστέρας, θέλει δουλειά ο Λήλας Β.!

0
350

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λήλας Βασιλικού και Αστέρας Βατώντα στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Βασιλικού.

Οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Ακριτίδη ήταν αυτοί που μπήκαν ποιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο 6′ λεπτό όταν ο Φίολα σέντραρε από δεξιά και με ωραίο πλασέ ο Σάκης Γούναρης έκανε το 0-1 για τον Βατώντα.

Ο Ληλας Β. μετά το πρώτο 15 λεπτο ισορρόπησε τον αγώνα προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά ήταν φανερό ότι του έλειπε η ομοιογένεια και η συνοχή μια και είναι μία εντελώς νέα ομάδα.

Με την είσοδο των Παπίλα, Μαντά , Τσαλιαγκού το συγκρότημα του Τάσου Ταυταρίδη πήρε μέτρα στο γήπεδο και βελτιώθηκε αισθητά μέχρι την λήξη του α’ ημιχρόνου χωρίς όμως να φανεί απειλητικό προς την εστία του Ζαφειρόπουλου.

Στο β’ ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του παιχνιδιού να πάει περίπατο.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 74′ όταν ο Παπίλας εκτέλεσε φάουλ μπάλα κόντραρε στο τείχος και με κοντινή προβολή ο κορυφαίος στο ματς παίχτης του Λήλα Β., Κώστας Αγγελάκης έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά σίγουρα έχουν ακόμα χαμηλό βαθμό ετοιμότητας στα πόδια τους με τον Λήλα Β. να είναι ποιο χαμηλά σε σχέση με τον Αστέρα Βατώντα , λογικό αυτό μιας και οι μεταγραφές του “ποταμού” έγιναν την τελευταία εβδομάδα.

Με σφίξιμο στην γάμπα αποχώρησε προληπτικά από τον αγώνα  ο Τέλης Μακρής λιγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Εξαιρετική η διαιτησία του Αποστόλη Παπαποστόλου και των συνεργατών του Περικλή Δελχά και Ανδρέα Μπακατσέλου.

Ληλας Β.(Τάσος Ταυταρίδης):  Καμπιώτης, Ευαγγελινός, Κικίδης, Τσούρα, Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Μακρής Θ., Ζευγολάτης, Μακρής Αρ., Πριφτι, Βαθης,

Αγωνίστηκαν και οι : Βαγγέλι, Βαρσαμάς, Παπίλας, Μαντάς, Γ. Τσαλιαγκός, Παλόγος, Ζωντός.

Αστέρας Βατώντα(Τάκης Ακριτίδης): Ζαφειρόπουλος, Ντούκα, Τσωκος, Μαρμαρινός, Κατσαούνης, Σίμωσης, Φιόλα, Κατόπης, Χρόνης, Γούναρης, Κοτρώτσιος.

Αγωνίσθηκαν και οι : Κυρήκος, Τζίνης, Γούσιας, Νεσιμι, Γιαννουκάκος, Μπασινάς, Πολύχρονος, Σταθαράς.