Ενας αφηνιασμένος Λήλας Βασιλικού μετέτρεψε τον  “ντέρμπι” σε παράσταση για ένα ρόλλο και συνέτριψε το Αυλωνάρι με το επιβλητικό 7-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου μπήκε με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και δε άφησε κανενα περιθώριο στον αντίπαλο που περιορίστηκε σε ρόλο θεατή στον αγώνα κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι Βασιλικαριώτες έδειξαν στοιχεία ομάδας άλλης κατηγορίας και είναι σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κατηγορία για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ.

Το Αυλωνάρι παρουσιάστηκε αγνώριστο με παίκτες που σε κανενα σημείο του αγώνα δεν αντιλήφθηκαν που παίζουν και ποια φανέλα με τι ειδικό βάρος φορούν και χωρίς υπερβολή του 7-0 του κολακεύει κιόλας γιατί ο Λήλας Β. στο β’ ημίχρονο κατέβασε ταχύτητα στο παιχνίδι του.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Κατσαούνης 11′ για να ακουλουθήσουν άλλα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο από του Τρεπεκλή(14′ και 45′) και Νικο Παναγιώτου στο 21′.

Χαμενο πέναλτι για το Αυλωνάρι ο Δημητρης Μπασούκος στο 31′ απόκρουσε ο τερματοφύλακας Μιτακίδης και στην συνέχεια στο ριμπάουντ ο επιθετικός του Αυλωναρίου αστόχησε απελπιστικά από την μικρή περιοχή.

Στο β’ ημίχρονο ο Λήλας Β. σκόραρε άλλες τρεις φορές με τον Νίκο Παναγιώτοπυ στο 54′, τον “Τσούμπερ” των φτχών Νικο Μαστροκώστα στο 68′ για να κλείσει το σκορ ο Σαμαρτζής στο 76′ διαμοργώνοντας το τελικό 7-0.

Άριστη η διαιτησία του “ιπτάμενου” Θανάση Παπακυριάκου και των βοηθών του Αντώνη Ιωάννου και Γιάννη Κελεπούρη.

Λήλας Β.(Δ.Αντωνόπουλος):Μιτακίδης, Κατσαούνης(54’Καρβελάς), Τσούρα, Μολές(61’Αλαφάκης), Κουσερής, Κωνσταντόπουλος, Τρεπεκλής(61′ Σαμαρτζής),Βαγγελί, Ζαχαριάς, Μαστροκώστας(70’Γίγας), Παναγιώτου(54’Γκούμας).

Αυλωνάρι(Π.Κοντογιάννης):Τσιμπός, Σολάκου(66’Dajko), Ανδρέου(53’Νόνας), Ξυράφης, Παπίλας, Κυπιώτης, Bardhi(46’Μπεργκανάκου), Κατσούλας(66’Gjyli), Τσιάκος, Μπασούκος(79’Μολές), Μαστροκώστας Τ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ