Παίχτηκαν τα πρώτα 52′ λεπτά, από το ντέρμπι του Ληαλαντίου, ανάμεσα στον Λήλα Β. και τον Ελλήσποντο! Οι παίκτες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Βασιλικού, μέχρι την στιγμή που ο διαιτητής Γιάννης Κηρυκος, διέκοψε το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, που είχε γίνει επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, από τα καιρικά φαινόμενα!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Τέλη Μακρή να πλασάρει εύστοχα τον Πολύδωρο στο 2′ μόλις κάνοντας το 1-0, πετυχαίνοντας έτσι και το πρώτο γκολ στην Α’ ΕΠΣΕ για την  νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 6′ λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό Μπουρικα και Καλλέντζη ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Ερμή Τόρα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Γιάν. Κηρύκος έδειξε την ″άσπρη βούλα″ και ο Λάζρι με ψύχραιμο πλασέ, από τα 11 μέτρα, έκανε το 1-1 για τον Ελλήσποντο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να απειλούν ουσιαστικά το Λήλα B. που με την σειρά του προσπαθούσε ανορθόδοξα να απειλήσει την εστία του Πολύδωρου.

Από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο  για τον Λήλα Β. με τον Βάθη να σουτάρει και τον Πολύδωρο να διώχνει εντυπωσιακά στην γωνία του σε κόρνερ , και μία γι τον Ελλήσποντο όταν ο Βαγγέλης Ρουμπής πέρασε τον Τόρα γύρισε την μπάλα στο πέναλτι και ο Παπίλας απομάκρυνε για τον Λήλα Β.

Στο β’ ημίχρονο παίξαμε μόνο 7′ λεπτά που είχαμε παιχνίδι δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο αγωνιστικά.

Τα λεπτά που απομένουν (38′) θα παιχθούν σε ώρα και ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΕ, με το σκορ φυσικά να είναι στο 1-1.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κηρύκος με συνεργάτες τους Γιώργο Πασχαλίδη , Άγγελο Παππά.

Λήλας Β.(Τάσος Ταυταρίδης):Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Αθ. Μακρής, Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Παπίλας, Τσούρα, Αρ. Μακρής, Πεσχύρας, Βάθης.

Ελλήσποντος(Πάνος Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Κοντάκης, Κουσερής, Αυλωνίτης, Μπούρικας, Ρουμπής, Φτούλης, Καλέντζης, Λάζρι, Ντεγιάννης.