Με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε η ΑΕ Χαλκίδας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας των αήττητων  Λουκισίων εκτός έδρας με 2-3.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ελευθερίου πήγε στα Λουκίσια μετά από δύο ήττες ξεπέρασε τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Σταθαρά , και με γκολκίπερ “ανάγκης” το Θανάση Γεραντώνη και ανατροπή του σκορ έφυγε νικήτρια με 2-3 απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Οι γηπεδούχοι των Λουκισίων παρότι προηγήθηκαν στο σκορ δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για 73′ χωρίς κανονικό τερματοφύλακα ηττήθηκαν γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε για τα Λουκίσια με 21′ με τον Τζαφέρη να εκμεταλλεύεται την σέντρα στην περιοχή της ΑΕΧ και να κάνει το 1-0 με κεφαλιά.

Η ΑΕ Χαλκίδας ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Γιάννη Φρυγανά στο 52′ μετά απο φάουλ του Αρβανάκου.

Στο 55′ ο Αρβανάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2.

Στο 84′ είχαμε το ομορφότερο γκολ του αγώνα ο Νικολάου με τρομερή ατομική προσπάθεια πέρασε τέσσερις παίχτες των Λουκισίων και τον τερματοφύλακα Γαλλή και έκανε το 1-3 μέσα έξαλλους πανηγυρισμούς για την ΑΕ Χαλκίδας.

Στο 95′ ο Τζαφέρης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κηρύκος με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη, και Γιάννη Κελεπούρη.

Λουκίσια(Ν.Ευσταθίου):Γαλλής, Τουλίτσης, Πατρινός, Μπουλούκος Χρ., Μπουλούκος Ι.(54’Καρβέλης), Κωνσταντόπουλος, Δέδες, Σεινταρασι, Μακρής(66’Τζεμος), Τζαφέρης, Τσαλμάς.

ΑΕ Χαλκίδας(Π.Ελευθερίου):Σταθαράς Φ.(λ.τ.17′ Γεραντώνης Θ.), Γριβας(68′ Μιχαήλ), Καραλής, Σταθαράς Σπ., Συνοδάκης, Νικολάου, Αλαφάκης(89′ Τσετα), Δούμας(89′ Τυλιγάδης), Τσοκάνης(46′ Φρυγανάς Γ.), Αρβανάκος, Μπήτας.

Για το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το Θανάση Στρατή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ