Τα Λουκίσια ζορίστηκαν απέναντι στα αξιόμαχα Αλάτσατα που δέχτηκαν φάσεις, αλλά είχαν τις ευκαιρίες για να κάνουν τη ζημιά, και κατόρθωσαν να φτάσουν στη πολύτιμη νίκη με 1-0, στην αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Η ομάδα των Αλατσάτων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6′ ο Αργυρός με έξοχη κάθετη μπαλιά θα βρει τον Τσιαμπαλή σε θέση μέσα αριστερά απέναντι από τον Γαλλή, το σουτ όμως αδύναμο στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 15′ ο Τζέμος θα εκτελέσει κόρνερ, ο Κωνσταντάγκας αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας των Αλατσάτων, η κεφαλιά όμως που επιχειρεί θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 23′ ο Κωνσταντάγκας θα βρεθεί μέσα στη περιοχή, θα δεχτεί το μαρκάρισμα και θα ανατραπεί από τον Χ. Κουτσαυλή και ο διαιτητής κ. Κουκούλης θα υποδείξει αμέσως πέναλτι που θα εκτελέσει ο παθών και θα πετύχει το 1-0.
Στο 43′ ο Σταμέλος θα βρεθεί απέναντι από τον Γαλλή, αλλά το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει είναι εντελώς άστοχο και χάνεται η ευκαιρία για τα Αλάτσατα.
Στο 47′ η σέντρα του Τσιαμπαλή θα βρει τον Βλάχο μέσα στη περιοχή αφύλακτο, η κεφαλιά του οποίου θα στείλει τη μπάλα στην αγκαλιά του Γαλλή.
Στο 51′ το δυνατό σουτ του Δούκα θα αναγκάσει σε έξοχη επέμβαση τον Τσιμπό στο αριστερό “Γ” της εστίας του.
Στο 58′ αντεπίθεση των Λουκισίων,ο Τζέμος μέσα από τη περιοχή θα σουτάρει δυνατά με τον Τσίμπο να αποκρούει, η μπάλα θα φτάσει στον Ντέλλο που με σουτ θα τη στείλει προς το τέρμα, όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Θ. Ντεγιάννης θα απομακρύνει.
Νέα καταπληκτική επέμβαση του Τσιμπού στο 71′ στο δυνατό σουτ του Φρούσση.
Στο 75′ μεγάλη στιγμή για τα Αλάτσατα όταν ο Αργυρός με κεραυνό θα αναγκάσει τον Γαλλή σε καταπληκτική επέμβαση κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του και στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.
Νέα μεγάλη επέμβαση του Τσιμπού στο 90′ στην ατομική προσπάθεια του Φρούσση.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Αντωνόπουλος Δ.): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Τζέμος (61′ Καράι), Ντέλλος (61′ Σουλιωτάκης), Κωνσταντάγκας, Φρούσσης (92′ Λουκαντζίκος), Δούκας (81′ Λέκκας)
ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Ταυταρίδης Τ.): Τσιμπός, Τουζούν (52′ Ντεγιάννης Β.), Ντούκα, Ντεγιάννης Θ., Κουτσαυλής Χ., Αγγελάκης (79′ Κουτσαυλής Α.), Βλάχος, Μήτρου, Τσιαμπαλής, Αργυρός, Σταμέλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκούλης Α.
ΒΟΗΘΟΙ: Αντωνίου Χ.- Δάλλας Κ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ