*ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Ανταπόκριση
Στο γήπεδο των Λουκισίων βρέθηκαν αντιμέτωποι, τα Λουκίσια και ο ΑΟ Αυλωναρίου!
Διαφορά 6 βαθμών χώριζε (και χωρίζει) τις δύο ομάδες που δίνουν την μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού! Τα Λουκίσια με δύο εντυπωσιακές εκτός έδρας επιτυχίες (σε Μακρυκάπα & Δροσιά), έχουν ‘’αγκαλιάσει’’ σφιχτά την παραμονή και αν πετύχουν ακόμα ένα 3ποντο, ‘’καθαρίζουν’’…
Από την άλλη το Αυλωνάρι μετά από πολλές ατυχίες (τραυματισμοί, θητείες, κλπ), δεν έχει καταφέρει παρά σε ελάχιστα παιχνίδια να έχει ο Γιάν. Μπασούκος, όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και σε συνδυασμό με πολλές άτυχες στιγμές, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση!
Παρ’ όλα αυτά οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ το παλεύουν, παλικαρίσια και χωρίς ‘’δεκανίκια’’ και πιστεύουν ότι τελικά θα ‘’σώσουν την παρτίδα’’!
Όπως είναι λογικό το παιχνίδι, ήταν πολύ νευρικό καθώς καμία ομάδα δεν ήθελε την ήττα, χωρίς ΄’όμως και η ισοπαλία να είναι το ιδανικό αποτέλεσμα!
Έτσι πρωταγωνίστησαν οι δύο αμυντικές γραμμές, με αποτέλεσμα να είναι λιγοστές οι ενδιαφέρουσες φάσεις…
Στο 9’ ο Δούκας, λίγο έξω από την περιοχή σούταρε για να μπλοκάρει αποτελεσματικά ο Χροναίος!
Πλήγμα για το Αυλωνάρι στο 17’ όταν σε μια προσπάθειά του ο Κατσούλας, έπεσε ‘’άτσαλα’’ στο έδαφος, εξάρθρωση ωμοπλάτης και ο έμπειρος μέσος μεταφέρθηκε στο Νοσολομείο για τις πρώτες βοήθειες!
Δεύτερη καλή στιγμή για τους ‘’πορτοκαλί’’ στο 19’ όταν ο Τζάβρας, βρήκε τον Τζέμο το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε άουτ!
Την ίδια τύχη είχε και ένα διαγώνιο σουτ, πάλι του Τζέμου, στο 25’…
Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων, στο 42’ όταν ο Ανδρέου, εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, για να φύγει η μπάλα, ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Πιο κινητικές οι δύο ομάδες στο β’ μέρος, όμως μόλις 3 ήταν οι αξιόλογες φάσεις…
Στο 55’ σουτ του Κωνσταντάγκα, από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε έξοχα ο Χροναίος…
Μία ώρα αγώνα (60’) και ο Κωνσταντάγκας, με δυνατή κεφαλιά, απειλεί τον Χροναίο, που διώχνει, ο Δούκας πήρε το ‘’ριμπάουντ’’ σούταρε, όμως  και  πάλι εντυπωσιακά, ο Χροναίος μπλοκάρει!
Η πιο σημαντική φάση του αγώνα, ανήκει στους φιλοξενούμενους, που ‘’άγγιξαν’’ το 3ποντο και έγινε στο 85’, όταν ο Γλυκός με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, έφυγε παράλληλα προς το τέρμα, ο Κοκκάλας βρέθηκε στην πορεία της, όμως δεν πρόφτασε, καθώς οι αμυντικοί των Λουκισίων, απομάκρυναν!
Οι αγώνες των δύο αντιπάλων μέχρι το τέλος:
*ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Ελλήσποντος (εκτός), ΑΣ Μαντουδίου (εντός) & Ταμυναϊκός (εκτός).
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: ΑΣ Μαντουδίου (εντός), Απόλλωνα Ερέτριας (εκτός) και ΑΟ Καρύστου (εντός).
Διαιτητής ο Γιώργος Τσακός με συνεργάτες τους Γιώργο Κοντογιαννίδη & Χρήστο Αλεξίου, (ήταν πολύ καλοί).

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Φρούσης (65′ Π. Κουτσαυλής), Σουλιωτάκης, Κωνσταντάγκας, Τζέμος (85′ Ντέλλος), Δούκας (85′ Καράι).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Χροναίος, Πιλάτης, Ανδρέου, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου (77′ Χαϊράνι), Κατσούλας (λτ 17′ Κοκκάλας), Γλυκός, Δημ. Μπασούκος (91′ Μπάρντι), Ντραγκότι.