Έπαιξε με τη φωτιά η Μακρυκάπα κόντρα στα Λουκίσια και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους, στη τελευταία φάση του αγώνα, να της στερήσει τη νίκη.
Η Μακρυκάπα ευτύχησε να προηγηθεί στα μέσα στο α΄ημιχρόνου κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο 20′ έχοντας δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Αντί όμως να κυριαρχήσει απέναντι στο αουτσάιντερ, επιδόθηκε σε ένα παιχνίδι κατοχής αλλά με λίγες καλές στιγμές.
Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στα Λουκίσια με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φέρουν το παιχνίδι στην περιοχή της Μακρυκάπας ψάχνοντας τρόπο να διασπάσουν την ανασταλτική λειτουργία των “Λύκων” που με τη πάροδο του χρόνου άρχισε να δέχεται κάποια πίεση.
Ο αγώνας πήγαινε στο τέλος του όταν στο 4′ των καθυστερήσεων ο Τζάβρας, MVP της ομάδας του και του αγώνα, προσπάθησε μετά από πολλές κόντρες στη περιοχή της Μακρυκάπας να γυρίσει τη μπάλα, αυτή πήρε μια περίεργη τροχιά και κατέληξε απροσδόκητα στα δίχτυα του Κηρόπουλου για το τελικό 1-1.
Στο 16′ ο Κούκα θα κερδίσει τη κόντρα από τον Δέδε, θα μπει από τα πλάγια στη περιοχή στη παράλληλη σέντρα του όμως δεν θα βρεθεί κανένας συμπαίκτης του να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 20′ ο Τζάβρας με αυτοθυσία θα πέσει στα πόδια του Κούκα και θα απομακρύνει λίγο πριν αυτός απέναντι από τον Κατσαρό γίνει επικίνδυνος.
Στο 22′ ο Λέκκας θα σεντράρει στη καρδιά της άμυνας των Λουκισίων, ο Κατσαρής δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Σπανός που καιροφυλακτούσε μέσα στη περιοχή δεν θα δυσκολευτεί να τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Στο 37′ έξοχη αντεπίθεση του Δέδε, θα πασάρει στον Κωνσταντάγκα που από πλάγια δεξιά αυτός θα βρεθεί απέναντι από τον Κηρόπουλο, θα στείλει όμως τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Την ίδια κατάληξη είχε το δυνατό σουτ του Κούκα στο 45′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 60′ φοβερή απόκρουση του Κατσαρή στο κεραυνό του Κούκα.
Στο 78′ ο Γκέκας απέναντι από τον Κατσαρή θα διστάσει για λίγο, όσο χρειαζόταν όμως για να απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στο 94′ αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα μετά από αλλεπάλληλες κόντρες δεν απομακρύνεται και ο προωθημένος Τζάβρας με ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ θα τη στείλει στο βάθος της εστίας του Κηρόπουλου, θα ισοφαρίσει σώζοντας ένα βαθμό για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γκάτσου και των βοηθών του Μακρή-Αλεξίου.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Αντωνόπουλος Δ.): Κατσαρής, Δέδες, Λέκκας Α., Τζάβρας, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Τζέμος (78′ Μακρής), Φρούσης (64′ Χιούσκα), Κωνσταντάγκας, Γιαλός (68′ Δούκας), Καπουρίτης (46′ Καράι)
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Ζέρβας Ε.): Κηρόπουλος, Λέκκας Κ., Κικίδης, Γκρινιάρης, Μπελίτσος, Πασάι, Λειβαδίτης (85′ Βουρδάνος), Αργυρίου, Σπανός, Κούκα (67′ Γκέκας), Μήτρου