Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Κυνηγετικού Συλλόγου στην Ιστιαία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς παρουσίασε το συνδυασμό του «Μαζί για το Αύριο» την Τετάρτη 27 Μαρτίου το απόγευμα.

Ο συνδυασμός είναι πλουραλιστικός, υπερκομματικός με υποψηφίους που προέρχονται απ’ όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα και περιλαμβάνει τόσο παλιούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς, όσο και νέους αξιόλογους ανθρώπους με δείγματα γραφής στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους βίο.

Εκτός από την παρουσίαση των 41 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ο κ. Κοντζιάς παρουσίασε και τους βασικούς άξονες του προγράμματός τους, για το πώς δηλαδή θα κινηθεί απ’ την επομένη των εκλογών και μετά, εφόσον ο συνδυασμός «Μαζί για το αύριο» είναι ο νικητής των εκλογών. Επίσης δεν παρέλειψε να καυτηριάσει με αιχμηρό τρόπο τα πεπραγμένα της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Στο αθλητικό κομμάτι, ο Γιάννης Κοντζιάς, έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, στη σύνδεση του αθλητισμού με το πολιτιστικό και κοινωνικό κεφάλαιο της περιοχής και μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου στη Λουτρόπολη της Αιδηψού.