Πολύτιμη νίκη πήρε η Μακρυκάπα στο αναβληθέντα παιχνίδι της 13ης αγωνιστικης της Α’ ΕΠΣΕ επικρατώντας του χιλιοταλαιπωρημενου από “Διοικητικούς και Εκτελεστικούς”  ΑΟ Χαλκίς με 4-2 παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 μόλις στο 10′ του αγώνα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη παρότι προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε δύο γρήγορα γκολ των Καραχάλιου και Τρεπεκλή στην συνεχεία δεν άντεξε και ηττήθηκε με 4-2 δείχνοντας ότι έχει ξεμείνει από κίνητρο και ενέργεια μιας και οι προπονήσεις γίνονται σε άλλο ρυθμό με τους ποδοσφαιριστές να είναι φευγάτοι .

Η Μακρυκάπα του Νικου Κιαπέκου παρότι έχανε με 0-2 από τα αποδυτήρια έκανε την ανατροπή έδειξε σίγουρα καλύτερη σε όλα ο νεοαποκτηθείς  Μπαλαμπάνης της δίνει ποιότητα και εμπειρία και αν περιορίσει τα εύκολα λάθη η πορεία της στο β’ γύρο θα είναι σίγουρα καλύτερη.

Τα γκολ πέτυχαν για τον ΑΟΧ οι Τρεπεκλής και Καραχάλιος και για την Μακρυκάπα Καραντάκης (2), Τσούτσης, και ο Σίδερης.

Για την ομάδα της Χαλκίδας αποβλήθηκε με 2η κιτρινη ο Κώστας Τζάβρας, ενώ αποχώρησαν λόγω τραυματισμού οι Παλαιολόγος και  Θανάσης Τσούτης.

Άριστος ο Γιώργος Λάμπρου με συνεργάτες τους επίσης άριστους Κώστα Δάλλα και Άγγελο Παππά.

Μακρυκάπα(Ν.Κιαπέκος): : Δρενάφτσης, Λέκκας (20′ Χ. Χασάνδρας), Μπαλαμπάνης, Δ. Χασάνδρας, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας (79′ Στούπας), Κουτσαυλής, Τσούτσης, Σίδερης, Καραντάκης (70′ Κούκουρας).

ΑΟ Χαλκίς(Π.Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Τζάβρας, Γκουβέρος, Τόλης, Θωμάς (89′ Πάλλης), Τσούτης (λ.τ 61′ Πετρογιάννης), Ταψής, Μπασινάς (68′ Λιάσκος), Παλαιολόγος ( λ.τ. 40′ Λάζρι), Καραχάλιος, Τρεπεκλής.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ