Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Αυλωνάρι επικρατώντας με 0-1 της φορμαρισμένης το τελευταίο διάστημα Μακρυκάπας.

Σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες σημάδεψαν πέντε φορές τα δοκάρια οι φιλοξενούμενοι με άμυνα μπετόν και χτυπώντας στην κόντρα πήραν το τρίποντο που τους διατηρεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητους με τον Γιάννη Μπασούκο στον Πάγκο.

Τον πρώτο μέρος είχε εξαιρετικό ρυθμό με τις  δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά ψάχνοντας το γκολ δείχνοντας πως είναι από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Το Αυλωνάρι στο 16΄είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Πέππα να επιχειρεί το δυνατό σουτ και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Δρενάφτση.

Η Μακρυκάπα σε διάστημα δύο λεπτών έφτασε κοντά στο γκολ με την τύχη όμως να τις γυρίζει την πλάτη.

Στο 21΄ η κεφαλιά του Καραντάκη βρήκε στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού και ένα λεπτό μετά το σουτ του Σίδερη από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κιούσση και έφυγε έξω.

Ο χορός των δοκαριών συνεχίστηκε με τη σκυτάλη να παίρνει ο Γ. Κοκκάλας στο 26΄ με το δυνατό σουτ να βρίσκει το δοκάρι του Δρενάφτση.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας πάρει το χώρο του κέντρου στο 35΄ άνοιξαν το σκορ όταν ο Ηλιόπουλος κρέμασε τον Δρενάφτση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους παίχτες του Γιάννη Μπασούκου και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Καρατζά στο 44΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ  να φεύγει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι με την κεφαλιά στο 50΄ του Πουρνή από πλεονεκτική θέση να μη βρίσκει στόχο.

Οι Λύκοι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 77΄ είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Σίδερη να επιχειρεί το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια θέση.

Στα τελευταία λεπτά το Αυλωνάρι έκλεισε όλους τους διαδρόμους με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προσπαθούν να απειλήσουν με κάποια γεμίσματα τα οποία ήταν ″βούτυρο στο ψωμί″ των Βαγγ. Κοκκάλα και ΒασΚαρατζά.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο τίτλος πηγαίνει στον Βαγγέλη Κοκκάλα ο οποίος έχοντας ως συμπαραστάτη τον Καρατζά  σταμάτησαν το πιο φορμαρισμένο επιθετικό δίδυμο καθαρίζοντας κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ 

Πολλές φορές έχουμε γράψει πως ο Σηφάκης αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση της Μακρυκάπας. Στο σημερινό παιχνίδι δεν είχε την απόδοση που μας έχει συνηθίσει με αποτέλεσμα οι Λύκοι να χάσουν αρκετή από τη δύναμή τους.

Μακρυκάπα ( Θαλάσσης-Κιαπέκος): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας (90′ Βουρδάνος), Χ. Χασάνδρας, Σηφάκης, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Κουτσαβλής (84΄Στούπας), Τσούτσης (46΄Σακκάς) Σίδερης, Καραντάκης

Αυλωνάρι (Μπασούκος): Κιούσσης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καρλής (72΄Ντραγκότι), Ηλιόπουλος (90΄Φωτιάς) Πέππας, Μπράχα, Γ. Κοκκάλας (82΄Καράπας), Μανδράκας.