*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Ανταπόκριση

Τα προγνωστικά έδειχναν και έδιναν, απόλυτο φαβορί για το 3ποντο, την ομάδα της Μακρυκάπας, απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας, Δόξα Προκοπίου!

Όπως όμως, για μια ακόμα φορά, τα προγνωστικά είναι για να …΄΄σπάνε΄΄ και να δημιουργούνται έτσι οι εκπλήξεις!

Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις!

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Τα επιθετικά ατού των ΄΄Λύκων΄΄ μπλοκαρίστηκαν στην αντίπαλη συμπαγή άμυνα και έτσι η Μακρυκάπα, γνώρισε ακόμα μια απώλεια στην έδρα της!

Οι φιλοξενούμενοι της Δόξας Προκοπίου, έπαιξαν με πάθος και διεκδίκησαν να πάρουν το καλύτερο από το παιχνίδι αυτό!
Με πολύ καλά οργανωμένη την άμυνα και αντεπιθέσεις τελικά έφτασαν στο 1-1, προσθέτοντας έναν βαθμό στην συγκομιδή τους και βλέποντας με περισσότερη αισιοδοξία τον πάρα πολύ δύσκολο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία!

Το γκολ για τους ΄΄Λύκους΄΄ ο Μάκης Σίδερης

Στο 73’ ο αρχηγός και 1ος σκόρερ της ομάδας της Μακρυκάπας, Μάκης Σίδερης, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0!

Ο Γιώργος Μακρής, ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι, δεν το έβαλαν κάτω και στο 80’ κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο πολύπειρος Γιώρος Μακρής, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας ένα σημαντικό βαθμό στην ομάδα του!

Οι ΄΄Λύκοι΄΄ πέτυχαν δύο ακόμα γκολ τα οποία όμως ακυρώθηκαν, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Μακρυκάπας!

Διαιτητές: Στράτος Ντούρας-Κώστας Κωνστάντιος-Γιώργος Πασχαλίδης

*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας, Μπαλαμπάνης, Πασάι, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Κουτσαυλής, Τσούτσης (58′ Κούκουρας), Σίδερης, Καραντάκης.

*ΔΟΞΑ Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Ν. Περήφανος (58′ Ανδρέου), Γ. Περήφανος, Μακρής (90+4′ Σεγκούνας), Τσούπρος, Γκίκας, Ιωσήφ, Μάλλιαρης, Καλλάης, Αλεξίου (77′ Μπαϊμπάκης), Αθ. Μορφούλης.