Μακρυκάπα-Ελλήσποντος 1-0 : Με “οβίδα” Γκίκα νίκη για τους “Λύκους”

0
655

Μετά από ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την δύναμη , το πάθος και τις λίγες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες η Μακρυκάπα επικράτησε του Ελλήσποντου με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκίκα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο 88′ λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι έχοντας καλές στιγμές και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Βουρδάνο να νικιέται δις από τον εξαιρετικό στο σημερινό παιχνίδι Γιαννη Αγριόδημο που πραγματοποίησε δύο εκπληκτικές επεμβασεις στα σουτ του επιθετικού της Μακρυκάπας.

Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν στο παιχνίδι τους μόνο πάθος και δύναμη, αλλά απουσίαζε από αυτό η ουσία , η φαντασία , η δημιουργία φάσεων και το κυριότερο τα τροχάδια και η φρεσκάδα στο χώρο του κέντρου εκεί που η Μακρυκάπα τους νίκησε κατά κράτος.

Ξεχώρισαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Κουσερής, και Κουτσαυλής που λειτούργησαν σαν κυματοθραυστες μπροστά από τον εξαιρετικό Γιάννη Αγριόδημο που “έπεσε”στο 88′ από το σουτ οβίδα του Γκίκα.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους αυτή είναι σταθερά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος τρεις πίσω από την τρίτη Αρτάκη κάνοντας εξαιρετική χρονιά βάζοντας και τις βάσεις για κάτι καλύτερο στα επόμενα χρόνια.

Άριστη η διαιτησία του Μάριου Πόγκα και τον συνεργατών του Δαυιδ Πριόνα και Περικλή Δελχά διαχειριζώμενοι ένα πολύ δύσκολο ματς με δυνατά και πολλά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές.

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο για τους “Λύκους” εξαιρετικό μιας και έκαναν τον DOUBLE σε διασκέδαση και αγωνιστικό χώρο.

Μακρυκάπα(Ν.Κιαπέκος):Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής Γ., Καρκαλής Γ., Σηφάκης, Γκίκας, Κουτσαυλής, Βουρδάνος (79′ Σμπρίνης), Σίδερης, Μπαϊμπάκης (48′ Στούμπος).

Ελλήσποντος(Γ.Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης (26′ Ντεγιάννης), Νάτσης, Κουσερής, Κουτσαυλής, Νόνας (83′ Μούτσος), Νικολάου, Κούτρας, Λάμπρου, Λάζρι, Πετρογιάννης (77′ Μπακλαγιεμέζης).