Ο ΑΟ.Μακρυκάπας λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας ‘Άγγελο Βογιατζή βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του στην άκρη του πάγκου και είναι ένας παλιός γνώριμος για την ομάδα της Μακρυκάπας ο Βαγγέλης Ζέρβας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Αρτάκη παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας Νίκου Καμαριώτη του προέδρου Γιώργο Πολυχρόνη του βοηθού προπονητή Αργύρη Κηρύκου και του έμπειρου κόουτς Βαγγέλη Ζέρβα συμφώνησαν και πάλι ώστε ο Βαγγέλης Ζέρβας να καθίσει και πάλι στον πάγκο μετά από απουσία ενός χρόνου ο τριαδίτης κόουτς είχε αποχωρήσει πέρυσι με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος από την ομάδα των ” Λύκων”.

Ο Βαγγέλης Ζέρβας έρχεται για την δεύτερη θητεία ως προπονητής στον πάγκο της Μακρυκάπας αναλαμβάνοντας την ομάδα μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και θα είναι και αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025.

Η πρώτη θητεία του Βαγγέλη Ζέρβα 2020-2023 στον πάγκο των λύκων είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία μιας και με αυτόν στην άκρη του πάγκου η Μακρυκάπα την χρονιά 2021-2022 έκανε την καλύτερη χρονιά στην Α’Ε.Π.Σ.Ε διεκδικώντας τον τίτλο μέχρι τέλους και φτάνοντας στα ημιτελικά του κυπέλλου Ευβοίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με τον Βαγγέλη Ζέρβα να έχει βάλει με χρυσά γράμματα το όνομα του ως τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του ΑΟ.Μακρυκάπας.

Ο έμπειρος κόουτς θα πιάσει άμεσα δουλειά από αύριο Τρίτη όπου θα κάνει την πρώτη προπόνηση και το προπονητικό του ντεμπούτο θα το πραγματοποιήσει το Σαββάτο αρχής γενομένης εκτός έδρας με την ομάδα του Σταυρού.

Η διοίκηση του συλλόγου στράφηκε σε μια λύση προπονητή που αποδεδειγμένα έχει δείξει την αξία του με τις ομάδες του Αστέρα Βατώντα, ΑΟΝ.Αρτάκης και την Μακρυκάπα.

Να αναφέρουμε ότι και στην πρώτη του θητεία στους ”Λύκους” ο Βαγγέλης Ζέρβας είχε αναλάβει μεσούσης της σεζόν 2019-2020 διαδεχόμενος τον Φεβρουάριο μήνα τον Νίκο Κιαπέκο με τον ψαχνιώτη κόουτς να αποχωρεί μετά από ισοπαλία 0-0 με τον Όλυμπο Γυμνού τώρα ο τριαδίτης κόουτς διαδέχεται πάλι έναν ψαχνιώτη κόουτς τον  Άγγελο Βογιατζή μετά από ισοπαλία 0-0 με το Μαρμάρι.

Η διοίκηση του συλλόγου και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Νίκος Καμαριώτης μετά την φετινή μεταβατική σεζόν την νέα χρονιά που θα έρθει έχουν υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους και με τον Βαγγέλη Ζέρβα θα κυνηγήσουν κάτι ανάλογο που πέτυχαν την χρονιά 2021-2022 όπου η Μακρυκάπα διεκδίκησε τον τίτλο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε μέχρι το τέλος και την συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου Ευβοίας για πρώτη φόρα στην ιστορία του συλλόγου.