Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Ζέρβα ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με πέναλτι του Μπαλαμπάνη , ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σίδερης σε ανατροπή του από τον Παπουτσή.

Κρατούσαν με σχετική ευκολία μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο κάπου εκεί  η πίεση του παιχνιδιού το ρίσκο των φιλοξενούμενων που επιτέθηκαν μαζικά παρότι με παίχτη λιγότερο έφεραν την ισοφάριση και την ευκαιρία να είναι μόνη στην κορυφή η Μακρυκάπα.

Οι φιλοξενούμενοι του Ηλία Οικονομίδη μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό και το γκολ στο 2’ την απώλεια του πολύπειρου Κώστα Παπουτσή στο 17’ λόγω τραυματισμού, πάλεψαν και πήραν αυτό που στερήθηκαν πέρσι στα «χασομερια» φέτος με δικό τους buzzer bitter από τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής THACI.

Θα σταθώ στα ρίσκα που πήρε ο προπονητής των δελφινιών Ηλίας Οικονομίδης παίζοντας όση ώρα του επέτρεψε ο τραυματισμός του Τούρλα με σχηματισμό 4-4-2, αλλά και όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές συνέχισε επιθετικά με 3-4-2 και τελικά δικαιώθηκε .

2’ ο Παπουτσής ανατρέπει τον Σίδερη μέσα στην περιοχή το καταφανέστατο πέναλτι υποδυκνίει ο Γιώργος Κασομούλης και ο Μπαλαμπάνης κάνει το 1-0 για την Μακρυκάπα.

78’ ο Ρούσσος σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Κηρόπουλος σώζει εντυπωσιακα΄σε κόρνερ.

88’ ο Ρούσσος με΄σα από την περιοχή με ωραία κίνηση σουτάρει για να σώσει πάνω στην γραμμή σαν από μηχανής θεός ο Μπατζέλης.

94’ μετά από κόρνερ από αριστερά και σύγχυση στην περιοχή ο THACI με δυνατό κοντινό σουτ κάνει το 1-1 για την Κάρυστο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τα δελφίνια.

95′ ο Μπαλαμπάνης αποβάλλεται με 2η κίτρινη κόκκινη σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρούσσο, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για φάουλ επιθετικό στο ξεκίνημα της φάσης

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του Χ.Αντωνίου και Ν.Σταυρου., να σημειώσουμε οτι ο διαιτητής του αγώνα έβγαλε όλο τον αγώνα τραυματίας από το πρώτο ημιχρονο .

Μακρυκάπα(Β.Ζέρβας): Κηρόπουλος, Λέκκας, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζελής, Πασάι, Γκίκας (83′ Κικίδης), Λούρος (83′ Αλαφάκης), Γκάβαλης (69′ Κωνσταντάγκας), Σίδερης (69′ Μήτρου), Λειβαδίτης (87′ Βουρδάνος).

Κάρυστος(Ηλ.Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής (λ.τ 17′ THACI), Γεωργιόπουλος, Καράβολας, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Νταουτλλάρι(83′ Γκιλπάθης), Κακαβάς, Ζάνι, Σούλας (69’Τούρλας), Ρούσσος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ