Δεν είχε ενδιαφέρον βαθμολογικό το παιχνίδι καθώς ήταν απλά μια διαδικασία για να ολοκληρώσουν οι δύο αντίπαλοι και την φετινή χρονιά…
Απλά οι ″Λύκοι″ και ο ″ποταμός″ ισοβαθμούσαν με 42 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας και το ενδιαφέρον ήταν για το ποιά ομάδα θα ήταν 5η στον βαθμολογικό πίνακα…
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, λιγοστές ήταν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν και τελικά κρίθηκε στο ποια ομάδα ήταν πιο εύστοχη…
Το α’ μέρος έληξε χωρίς καμία ομάδα να μπορέσει να φτάσει στο γκολ, στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν…

Κώστας Αναγνώστου

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Αναγνώστου στο 58′ άνοιξε το σκορ για τον Λήλα κάνοντας το 0-1…

Τέλης Μακρής

Ένα 10λεπτο αργότερα, ο Τέλης Μακρής (67′), που είχε περάσει και από την Μακρυκάπα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 0-2 και βάζοντας τις βάσεις για το 3ποντο!
Πέρασαν στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, παρά μόνο όταν στο

Μάκης Σίδερης

90+3′ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, ο Μάκης Σίδερης, με ένα φοβερό σε εκτέλεση γκολ μείωσε σε 1-2!
Έτσι η μεν Μακρυκάπα, αφού πέρασε κάποιες δυσκολίες, τελείωσε αίσια την χρονιά με 2η συνεχόμενη περίοδο να έχει στον πάγκο τον Νίκο Κιαπέκο!
Ο δε Λήλας μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα, που έδειχνε την ομάδα να βουλιάζει, όμως η επιμονή και υπομονή του κόουτς-Τάσου Ταυταρίδη, μεταμόρφωσε την ομάδα και έτσι ο Λήλας, ανέκαμψε και έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ!

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Μπούρικας με βοηθούς τους Δαυΐδ Πριόνα και Άκη Νέγρη.

*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας (77′ Αλ. Καρκαλής), Βουρδάνος, Βαξεβάνης, Τσουμάνης, Λέκκας (49′ Κούκουρας), Μπασινάς, Ν. Γκίκας (70′ Στ. Στούμπος), Σεχάι, Κουτσαυλής (60′ Σμπρίνης), Σίδερης, Μαντάς.

*ΛΗΛΑΣ Β. (Τάσος Ταυταρίδης): Πρίνος, Κικίδης, Βάθης (77′ Ευαγγελινός), Τσουρά (60′ Μπακλαγεμέζης), Αλεξίου, Βαγγελή, Παπίλας, Πεσχύρας, Μακρής (86′ Μανικιώτης), Ζευγολάτης (83′ Λάϊος), Αναγνώστου.