Σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδο της Μακρυκάπας, όπου οι ‘’Λύκοι’’ μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις με την ομάδα του Μαντουδίου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΕ!
Ένα παιχνίδι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αλλά και που το τελικό 2-2, θα πρέπει να άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες, καθώς η εξέλιξή του ήταν τέτοια που όποια ομάδα έπαιρνε το 3ποντο, θα ήταν μεν δίκαιο, αλλά ταυτόχρονα και άδικο για την ηττημένη!
Για να φτάσουν οι δύο αντίπαλοι στο ‘’Χ’’, για 90’ πρόσφεραν πολύ καλό και ενδιαφέρον θέαμα, σε ένα παιχνίδι καθαρό, χωρίς σκοπιμότητες και δύναμη μέσα σε αθλητικά πλαίσια…
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής χρειάστηκε πολύ λίγες φορές να κάνει χρήση της κίτρινης, ενώ η μοναδική κόκκινη κάρτα ήταν απόρροια, τύχης, όταν ο Γκούρλας είχε μια κίτρινη για δυνατό παίξιμο και στην συνέχεια από ένστικτο χρησιμοποίησε το χέρι για να ‘’σπρώξει’’ την μπάλα στο τέρμα. Οπότε προέκυψε και η κόκκινη!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ (0-1) που έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι από την αρχή! Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τον αιφνιδιασμό και βγήκαν μπροστά, πιέζοντας για την ισοφάριση, με τους φιλοξενούμενους να μην ‘’κλείνονται’’ για να κρατήσουν το 0-1! Τελικά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης οι ‘’Λύκοι’’, με το παιχνίδι να γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και πιο ανοιχτό, στο β’ μέρος, με την ομάδα του Άγγελου Βογιατζή να βρίσκει δίκτυα και να μπαίνει μπροστά στο σκορ!
Οι Μαντουδιανοί αύξησαν την πίεσή τους αναζητώντας την ισοφάριση, ενώ βρέθηκαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, στο  66’, όταν έγινε η αποβολή του Γκούρλα, κάτι που ανάγκασε τον κόουτς-Βογιατζή, να αλλάξει την τακτική του!
Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι στο μεγαλύτερο διάστημα μέχρι την λήξη οι ΄΄Λύκοι’’ δεν φάνηκε ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο…
Στα τελευταία λεπτά η πίεση των φιλοξενούμενων, έγινε μεγαλύτερη, όμως αυτό, παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν, δεν άλλαξε κάτι!
*φάσεις και γκολ:

  • 3’ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, Μαναρίτσας-Ζουζουλής ‘’έκρυψαν’’ την μπάλα, με τον τελευταίο να βγάζει πολύ ωραία στον Τσούμαρη, που προχώρησε κάθετα προς την περιοχή με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ανοίγοντας το σκορ!
  • 5’ κεραυνός του Ζουζουλή, λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 9’ εξ επαφής κεφαλιά του Καραντάκη, μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ο Αλατζάς.
  • 23’ σέντρα του Λέκκα από δεξιά, ο Στούπας από ευνοϊκή θέση και ανενόχλητος σουτάρει ψηλά αόυτ…
  • 30’ κόρνερ του Στούπα, κεφαλιά του Γκούρλα στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα χτυπάει στο έδαφος και απομακρύνει τον κίνδυνο, ο Τάρλας…
  • 35’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, από κάθετη μπαλιά του Ζουρμπουλή, ο Στούπας, ξεφεύγει ταχύτατα, μπαίνει στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ, ισοφαρίζει!
  • 40’ ο Κουβούσης βγαίνει μόνος με τον Τρίκκα, πλασάρει όμως ο πορτιέρε των ‘’Λύκων’’ σώζει εντυπωσιακά…
  • 46’ σέντρα του Μουτουσίδη, κεφαλιά του Σταργίου για να φύγει η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
  • 47’ μετά από φοβερή ενέργει του Στεργίου, η μπάλα στον Ζοπυζουλή, που από το ύψος της περιοχής, κεραυνοβολεί, για να διώξει εκπληκτικά ο Τρίκκας σε κόρνερ!
  • 52’ ΓΚΟΟΟΛ! 2-1, εντυπωσιακή προσπάθεια και σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, του Καραντάκη, εκεί ο Ζουρμπουλής με δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα, να χτυπήσει στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού και στην συνέχεια μέσα στο τέρμα, γκολ και προβάδισμα για την Μακρυκάπα!
  • 66’ με 2η κίτρινη κάρτα-κόκκινη αποβάλλεται ο Γκούρλας…
  • 69’ ΓΚΟΟΟΛ! 2-2, καλοχτυπημένο φάουλ του Ζουζουλή, ο Κουβούσης ‘’τρυπώνει’’ μέσα στην περιοχή, ανάμεσα από αντιπάλους του και με δυνατό σουτ ισοφαρίζει!
  • 70’ ο Καραντάκης βγαίνει μόνος σουτάρει και ο Αλατζάς, διώχνει σωτήρια σε κόρνερ…
  • 83’ πολύ καλή προσπάθεια καις σουτ του Ντεγιάννη, η μπάλα μόλις άουτ…
  • 88’ πολύ ωραία προσπάθεια του Τσούμαρη, που βγαίνει σε θέση πλεονεκτική, έχει δύο συμπαίκτες του κοντά, όμως σουτάρει βεβιασμένα χάνοντας μοναδική ευκαιρία…

Αρίστευσε ο διαιτητής Γιώργος Τσακός, με τους συνεργάτες του, Δαυϊδ Πριόνα και Γιάννη Ιωάννου.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Άγγελος Βογιατζής): Τρίκκας, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πασάι, Ντεγιάννης (88′ Βουρδάνος), Γκούρλας, Χρ. Ζουρμπουλής, Καραντάκης, Στούπας (83′ Παπαγεωργίου).

ΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καντζούρας (68′ Λιάκος), Γ. Μορφούλης, Τάρλας (82′ Γκάγκαλης), Τριανταφύλλου, Κουβούσης, Μουτουσίδης, Τσούμαρης (92′ Θαν. Μορφούλης), Μαναρίτσας, Ζουζουλής, Στεργίου.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ