Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν η Μακρυκάπα με τον Νηλέα Νεοχωριου με την ομάδα της Μακρυκαπας να επικρατεί με 1-0 και να συνεχίζει το αήττητο βαθμολογικό σερί μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Αμαρυνθιακο στην Αμάρυνθο.

Ο Νηλέας Νεοχωριου από την άλλη δεν κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να γευτεί την χαρά της νίκης και στην αγωνιστική που έρχεται θα αντιμετωπίσει τα Λουκισια σε έναν αγώνα σημαντικό βαθμολογικής σημασίας.

Ο αγώνας η Μακρυκάπα είχε την υπέροχη και την πρωτοβουλία των κινήσεων του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ ώστε να απλοποιήσει την υπόθεση νίκη με τον Νηλέα Νεοχωριου από την μεριά του προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι στην κόντρα και όσες φορές το δοκίμασε βγαίνοντας με αξιώσεις στην εστία του Κηροπουλου γινόταν απειλητικός.

Στην επανάληψη και στο δεύτερο ημίχρονο με την Μακρυκάπα να έχει την υπέροχη την κατοχή την πρωτοβουλία των κινήσεων βρήκε ένα γκολ σέντερ φορ ίσιο με τον Σπανό αλλά συνέχισε να είναι επιθετικά φλύαρη και να μην μπορέσει να βρει ένα δεύτερο γκολ για να απλοποιήσει την υπόθεση νίκη με το παιχνίδι στο εύθραυστο και ρευστό 1-0 ο Νηλέας Νεοχωριου βρήκε προς το τέλος δύο καλές στιγμές για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και να σκοράρει με το παιχνίδι να λήγει με 1-0 την Μακρυκάπα αυτή την φορά έπαιξε με την φωτιά δεν κάηκε αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να σκοράρει άλλο τέρμα για να κλειδώσει το αποτέλεσμα από την άλλη μεριά ο Νηλέας Νεοχωριου πάλεψε ήταν μαχητικός απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Μακρυκάπα είχε τις στιγμές του αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η φάση του αγώνα:

Στο 25′ ο Σπανός ξεκίνησε κατά μέτωπο επίθεση από την αριστερή πλευρά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής απέφυγε τον Κότσαρη Κων. μπήκε μέσα στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Μήτρου αυτός όλο μοναχός με τον Μπασινά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Φάσεις και γκολ:

1′ Φάουλ του Μήτρου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής κόντραρε η μπάλα και ο Μπασίνας μπλόκαρε.
8′
Ο Σπανός από το ύψος της μεγάλης περιοχής διεκδίκησε την μπάλα με τον Σμπιλιρη από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Βουρδανο σουτ του τελευταίου πάνω από την εστία.
12′
Ο Παλαιολόγος στον χώρο του κέντρου κέρδισε την μπάλα από τον Λέκκα έκανε και την μπαλιά στον Γιαγκινη αυτός έκανε την σέντρα από την αριστερή πλευρά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να περνάει ανεκμετάλλευτη από όλους.
14′
Ο Γιαγκινης πάσαρε στον ΚότσαρηΓεωργ. το σουτ που έκανε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.
18′
Συνεργασία Γκέκα με Μήτρου το σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
25′
Ο Σπανός ξεκίνησε κατά μέτωπο επίθεση από την αριστερή πλευρά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής απέφυγε τον Κότσαρη Κων. μπήκε μέσα στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Μήτρου αυτός όλο μοναχός με τον Μπασινά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
27′
Ο Γιαγκινης από αριστερά έκανε την σεντρα προς την μεγάλη περιοχή ο Γκρινιάρης προσπάθησε να απομακρύνει με τους φιλοξενουμένους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αλλά τον διαιτητή Πογκα να είναι κοντά στην φάση έδωσε συνέχεια.
33′
Ο Σπανός έκανε την ενέργεια και απέφυγε τον Κότσαρη Κων. πάσαρε στον Βουρδανο το σουτ που επιχείρησε με τον Φρυγανα να απομακρύνει πάνω στην γραμμή προτού καταλήξει στα δίχτυα.
42′
Σέντρα του Σακκη κεφαλιά του Γιαγκινη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.
44′
Σέντρα του Παλαιολόγου για τον Ενγιερουμ μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα για να γίνει απειλητικός για την εστία του Κηροπουλου.
48′
Φάουλ του Μήτρουκαρφωτή κεφάλια του Γκρινιάρη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
51′
Ο Γιαγκινης από την δεξιά πλευρά πάσαρε στον Παλαιολόγο το σουτ που επιχείρησε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Κηροπουλος.
54′ 1-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Λέκκας από δεξιά έκανε την σέντρα ο Σπανός από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το συρτό σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην γωνία του Μπασινά ανοίγοντας το σκορ.

68′ Ο Λέκκας έκανε την μπαλιά για τον Σπανό αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή γύρισε για τον Μήτρου με τον Φρυγανα να απομακρύνει σωτηρία προτού σουτάρει ο Μήτρου.
80′
Ο Σπανός πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου έκανε την μπαλιά για τον Μήτρου αυτός έκανε το σουτ με τον Φρυγανα να απομακρύνει την μπάλα.
83′
Κόρνερ του Τζοκα κεφαλιά του Φρυγανα πέρασε άουτ.
85′
Πολύ ωραίος συνδυασμός Δημολιαννη με Ενγεριουμ έξω από την μεγάλη περιοχή αυτός πάσαρε στον ΚότσαρηΓεωργ. αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τους αμυνομένους να απομακρύνουν.
88′
Ο Λειβαδίτης έκανε πολύ ωραία πάσα στον Μήτρου αυτός βγήκε απέναντι στον Μπασινά πήγε να περάσει και να πλασάρει σε κενή εστία όμως ο Μπασίνας έπεσε σωτηρία στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα.
Τον αγώνα σφύριξε ο Μάριος Πογκας με βοηθούς τον Γιάννη Κελεπούρη και τον Γιάννη Μπουρικα.

Μακρυκάπα(Βαγγέλης Ζέρβας): Κηροπουλος, Λεκκας, Γκέκας, Γκρινιάρης, Κικιδης, Πασαι, Λειβαδίτης(92′ Στούμπος), Αργυρίου, Βουρδανος(70′ Σιδέρης), Σπανός Κ.(88’Μαστροκωστας Γιωργ.), Μήτρου.

Νηλέας Νεοχωριου(Γιώργος Ποδαράς):Μπασινας, Κοτσαρης Κων.(62′ Σπανός), Σακκης, Σμπιλιρης, Φρυγανας, Μαστροκωστας Μαρ.(62′ Δεμερουτης), Σαμαράς(49′ Τζοκας), ΚότσαρηςΓιωργ., Ενγιερουμ, Παλαιολόγος(82′ Δημολιαννης), Γιαγκινης(82′ Κεσσης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ