Με 2-0 επικράτησε η Μακρκυκάπα του Παντριαδικού στο ντέρμπι των γειτόνων του Δήμου Μεσσαπείων Διρφύων που έγινε στην Μακρκυκάπα.

Ο αγώνας είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι δύναμη, πάθος , ένταση , αλλά και λιγοστές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες μετά εύκολα λάθη να είναι το σήμα κατατεθέν του αγώνα.

Ο αγώνας κρίθηκε στο β’ ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι ποιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και να εκμεταλλεύονται άριστα τις αδράνειες στην άμυνα του Παντριαδικού.

Στο 57′ ο Κουκουρας έκανε τη σέντρα ο Σίδερης κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παντριαδικού και με σου έκανε το 1-0 για την Μακρυκάπα παρά την προσπάθεια του Οικονομίδη.

Στο 86′ από εκτελεστής έγινε δημιουργός ο Σίδερης εκτελώντας αριστουργηματικά κόρνερ με την άμυνα του Παντριαδικού να “κολλάει”  και ο Τσουμάνης μόνος αμαρκάριστος στο δευτερο δοκάρι έκανε το 2-0 για την Μακρυκάπα.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία πολύτιμη νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άριστη η διαιτησια του Βασίλη Βελέντζα που πολύ σωστά δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα Οικονομιδη στην φάση του πρώτου ημιχρόνου που μπλοκάροντας την μπάλα εντός περιοχής με την φόρα που είχε βγήκε εκτός, με αποτέλεσμα ο έμπειρος ρέφερι αφού συμβουλεύτηκε και τον α’ βοηθό Κώστα Κωνσταντιο να δείξει το φάουλ και κίτρινη στον τερματοφύλακα του Παντριαδικού. Άριστοι και οι δύο βοηθοί Κώστας Κωνσταντιος και Αντώνης Ιωάννου.

Μακρυκάπα(Ν.Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας, Σεχάι, Τσουμάνης, Μπασινάς, Γκίκας, Κουτσαυλής, Μπαϊμπάκης (74′ Βουρδάνος), Σίδερης (91′ Στούμπος), Κούκουρας (86′ Σμπρίνης).

Παντριαδικός(Β.Τσιμηχόδημος): Οικονομίδης, Καραμπέτσος, Τσούτσης (82′ Παπακωνσταντίνου), Γκρινιάρης, Τζάβρας, Ταψής, Γ. Χασάνδρας, Νόνας (76′ Τσιμιχόδημος), Πασάι (82′ Πατερίτσας), Μουτσουσίδης, Δ. Χασάνδρας.