Με 1-0 επικράτησε η Μακρυκάπα του Ταμυναικού στο γήπεδο και επανήλθε στις νίκε μετά από ε αγωνιστικές στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΕ.

Η  ομάδα του Βαγγέλη Ζέρβα παρότι παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρές και σπουδαίες απώλειες όπως Θωμάς, Σίδερης, Κούκα, Λέκκας, Μαστροκώστας Γ., Πουρνή, και τους Κόνομι να έρχεται στρατευμένος χωρίς προπονήσεις 20 μέρες , και τον νεαρό άσσο της Μικτής Αργυρίου να είναι στο πάγκο μετά από 25 αποχής λόγω ιώσεων κατεβαίνει κανείς πόσο αξία παίρνει η νίκη της ομάδας του Βαγγέλη Ζέρβα.

Οι γηπεδούχοι με έντεκα πραγματικά κομμαντο στο γήπεδο διαχειρίστηκαν το παιχνίδι όπως ακριβώς έπρεπε απέναντι σε έναν ανώτερο τουλάχιστον στα χαρτιά αντίπαλο στο συγκεκριμένο αγώνα.

Σωστή αμυντική τακτική δεν έδωσαν χώρο στον φορμαρισμένο Γιάννη Σταματούκο να δράσει και να κάνει τις γνωστές επελάσεις του , εκμηδένισαν τους Μπράχα και Μώρο, κέρδισαν την μάχη της μεσαίας γραμμής , και το σημαντικότερο όλων ότι δεν απειλήθηκαν στα 90’ από μία ομάδα σαν τον Ταμυναικό από οργανωμένη επίθεση.

Ο Ταμυναικός του Βαγγέλη Ντόβολη, παρότι είχε τη κατοχή, πρωτοβουλία και κυκλοφορία της μπάλας, έδειξε να μένει από ιδέες φαντασία και δημιουργία παιχνιδιού.

Οι Αλιβεριώτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα γήπεδο που μοιάζει να είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ τα τελευταία χρόνια και να να φεύγουν ηττημένοι από εκεί.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το πέτυχε ο Λειβαδίτης με σέντρα σουτ αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Ζωντό στο 13’ του αγώνα.

Η μοναδική στιγμή που ο Ταμυναικός απείλησε τον τερματοφύλακα Κυρόπουλο ήταν με απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Τρεπέκλη στο 67’ με τον Κυρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Από την συγκλονιστική σε θέληση πάθος, αγωνιστικότητα Μακρυκάπα δεν υστέρησε κανείς , από τον Ταμυναικό πάλεψε και προσπάθησε να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του ο Γιάννης Σταματούκος, ο πολύπειρος Βασίλης Καρατζάς ήταν συνεπής αμυντικά , οι υπόλοιποι σε χαμηλή πτήση.

Θα σταθούμε στην ΆΡΙΣΤΗ και εξαιρετική διαιτησία του Δημητρη Χουλιαρά που σφύριξε λίγο βοήθησε το παιχνίδι να έχει εξαιρετικό ρυθμό είχε άριστη διαχείριση του αγώνα, αψεγάδιαστοι οι βοηθοί Αντώνης Ιωάννου και Αντώνης Λιαγκάκης.

Μακρυκάπα(Β.Ζέρβας): Κυρόπουλος, Γκέκας, Μπελίτσος, Γκρινιάρης, Κικιδης, Πασάι, Λειβαδίτης, Κονόμι, Μητρου, Σπανός(74’Αργυρίου), Βουρδάνος(90’Ρουμπής).

Ταμυναικός(Β.Ντοβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολακος(83’Πιλάτης), Καρατζάς, Φωτιάς, Ανγιελί, (83’Πέππας Κ.), Σταματούκος, Ντόβολης(60’ Ποδαράς), Μπράχα(60’ Τρεπεκλής), Μώρος, Πέππας Χρ.

Για περισσότερο φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ