«Να γράψουμε ιστορία» έχει τίτλο το τελευταίο άρθρο του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ, ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πάτρας, στην Χαλκίδα. Ο έμπειρος φόργουορντ της Κύμης, που έχει προσφέρει πολλά στην φετινή πολύ καλή πορεία του Γυμναστικού, γράφει πως είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του δεν επηρεάστηκε απ΄ την διακοπή του πρωταθλήματος και έφτασε σε ακόμη μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Δεν κρύβει ότι πλέον η Κύμη συγκαταλέγεται στις ομάδες «μεσαίου επιπέδου δυναμικότητας» και ότι πλέον έχει την δυνατότητα να κάνει το «βήμα παραπάνω από πέρσι». Σ΄ ότι αφορά το προσεχές παιχνίδι με την ισχυρή ομάδα της Πάτρας, αναφέρει πως ο έλεγχος του ρυθμού και των λαθών, καθώς και το μακρινά σουτ, θα είναι αυτά που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το νικητή και καλεί «όλο τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας να μας δώσει την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε μια μεγάλη επιτυχία!».

Διαβάστε το άρθρο του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο blog, την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος την αντιμετωπίσαμε ως μια ευκαιρία για να δουλέψουμε εντατικά στις προπονήσεις, εστιάζοντας στις αδυναμίες μας. Το τεχνικό επιτελείο μας πίεσε όλους, έτσι ώστε να κρατήσουμε ρυθμό και να βελτιωθούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η δουλειά επέδωσε καρπούς και πήραμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυνηγάει όλα τα παιχνίδια για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε λοιπόν ήδη στις 8 νίκες, ένας αριθμός που πιστεύω μας βγάζει από τα σενάρια παραμονής.

Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η Κύμη έχει δείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστική, βρίσκεται με την αξία της στο μεσαίο επίπεδο δυναμικότητας και αφού κατάφερε τον αρχικό στόχο να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι, θα κυνηγήσει πλέον να γράψει ιστορία φτάνοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό όμως δεν θα είναι κάτι εύκολο.

Μπροστά μας έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς αυτής της αγωνιστικής με τον Προμηθέα Πατρών, μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, έχει γεμάτο ρόστερ και ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε προετοιμαστεί για μια σκληρή και ιδιαιτέρως απαιτητική αναμέτρηση υψηλού ρυθμού και επιπέδου. Ο έλεγχος του ρυθμού και των λαθών, καθώς και το μακρινό σουτ θεωρώ ότι θα παίξουν πολύ καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Σε ένα λοιπόν τόσο σημαντικό παιχνίδι χρειαζόμαστε κοντά μας όλο τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας να μας δώσει την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε μια μεγάλη επιτυχία και για αυτό τους καλώ όλους στο γήπεδο για να μας στηρίξουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν!»