Στήριξε και Ε.Σ.Υ. – Ένα χειροκρότημα δεν φτάνει

Στελνουμε ΠΣΑΠ στο 54888

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 18.00 έρχεται ο Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να πάρουν την πρωτοβουλία στήριξης της προσπάθειας των ανθρώπων που πρώτοι ρισκάρουν την ζωή τους και την υγεία των οικογενειών τους, για να τείνουν χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους μας που νοσούν.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ βρήκε την άμεση συμπαράσταση της ιστοσελίδας gazzetta.gr, η οποία ανέλαβε την παραγωγή μίας ιντερνετικής εκπομπής που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Μιχάλης Τσόχος, ο Βασίλης Σαμπράκος και το δυναμικό του gazzetta θα φιλοξενήσουν διάσημους ποδοσφαιριστές, παράγοντες των ομάδων, αθλητές και Ολυμπιονίκες, που θα συνεισφέρουν στην προσπάθεια με δωρεές και θα παρακινούν τον κόσμο να κάνει το ίδιο μέσω ενός SMS.

Όποιος επιθυμεί να καταθέσει την δωρεά του μπορεί να την κάνει με δύο τρόπους που ήδη είναι ενεργοί:

Μέσω SMS με αποστολή της λέξης ΠΣΑΠ στο 54888 (Amaze – Χρέωση: 2,50/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090.)

– Μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (IBAN: GR35 0171 7420 0067 4211 4462 185) στην Τράπεζα Πειραιώς

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή και παλεύουν καθημερινά για να μην χαθούν άλλες ζωές. Ένα χειροκρότημα στο μπαλκόνι δεν φτάνει.

Διαδώστε την προσπάθεια. Ένα share ίσως να είναι αρκετό για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται!