Μαρμάρι – Κονίστρες 3-3: Ματς για γερά νεύρα.

0
212

Ματς για γερά νεύρα στο γήπεδο της Καρύστου, με την εξέλιξη του να αφήνει ανάμικτα συναισθήματα σε Μαρμάρι και Κονίστρες. Χορταστικό το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην αρχή και το τέλος αλλά τους γηπεδούχους ενδιάμεσα να γυρίζουν το σκορ. Στο δεύτερο 45λεπτο οι Κονίστρες πήραν εκ νέου το προβάδισμα, ένα τέταρτο πριν την λήξη αλλά το Μαρμάρι ισοφάρισε λίγο αργότερα και είχε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να φύγει με το ´´τρίποντο´´

Φάσεις του αγώνα

1′: Στο 25′ δευτερόλεπτο ο Κόκκος Λ. έκανε την κάθετη πάσα προς τον Αγγελόπουλο ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

11΄’: Μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Μαρμαρίου, ο Αγγελόπουλος αφού πέρασε το προσωπικό του αντίπαλο έκανε την παράλληλη πάσα έδιωξε ο Χαραγκιώνης με υπερένταση σε κόρνερ, πριν προλάβει ο Πετρογιάννης να γίνει απειλητικός.

16′: Κάθετη πάσα από τον Κόκκο Λ., προς τον Πετρογιάννη ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Αράζο έχοντας δίπλα του τον Ανδρέου αλλά προτίμησε να το τελειώσει μόνος του, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

18′: Ο Κατσής βρέθηκε στην περιοχή, απέφυγε τον αντίπαλο του, έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή, ο Πετρογιάννης βρέθηκε μόνος του, έκανε την κεφαλιά με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21′: Ο Χωριανόπουλος από το χώρο του κέντρου έκανε το τακουνάκι, βγάζοντας μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων τον Μύκο ο οποίος με πολύ ωραίο εξωτερικό σουτ τον ψηλοκρέμασε, κάνοντας το 1-1.

25′: Ο Μύκο ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Χωριανόπουλου βρέθηκε απέναντι τον Αγγελόπουλο αλλά ο τελευταίος με ωραία επέμβαση έδιωξε τη μπάλα πλάγια.

41′: Λάθος στη δεξιά μεριά της άμυνας του Α.Ο.Κονιστρών και Περιχώρων, ο Χωριανόπουλος έκανε τη σέντρα στη περιοχή, ο Κόκκος Χρ. στη προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγγελόπουλου, κάνοντας το 2-1.

45′: Ο Κόκκος Λ. κάνει την κάθετη πάσα προς τον Πετρογιάννη, ο τελευταίος αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με το αριστερό στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αράζου για το 2-2.

48′: O Αγγελόπουλος κάνει τη παράλληλη πάσα, ο Πέτρογιάννης βρίσκεται στην πορεία της μπάλας αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.

52′: Ο Κόκκος Λ. κάνει την κάθετη προς τον Πετρογιάννη, ο οποίος βρέθηκε μόνο του μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Αράζο έχοντας δεξιά του μόνο του τον Ανδρέου, αλλά προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω.

55′: Ο Κόκκος Λ. αφού πέρασε δύο αντιπάλους, επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Αράζος με εντυπωσιακή επέμβαση διώχνει σε κόρνερ.

57′: Ο Αγγελόπουλος από δεξιά κάνει την παράλληλη πάσα προς τον Πετρογιάννη, ο οποίος με παίκτη πάνω του από το ύψος της μικρής περιοχής, κάνει το γυριστό σουτ αλλά ο Αράζος με τα πόδια αποσόβησε το κίνδυνο.

62′: Ωραίο ένα-δύο από πλάγια δεξιά με τελικό αποδέκτη τον Κόκκο Χρ ο οποίος κάνει την παράλληλη πάσα στο ύψος του πέναλτι, ο Ανδρέου κάνει το πλασέ αναγκάζοντας τον Αράζο να κάνει μία εκπληκτική απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

65′: Ο Ανδρέου κάνει την κάθετη πάσα προς τον Πετρογιάννη ο οποίος βγαίνει μόνο του απέναντι με τον Αράζο, αλλά στην προσπάθειά του να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα έξω.

69′: Ο Ανδρέου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε έξω.

74′: Ο Κόκκος Λ. πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και αφού πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του, βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με δεξί δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-3.

78′: Εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους, η μπάλα πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι, ο Χαραγκιώνης αποφεύγει το προσωπικό του αντίπαλο. Κάνει τη σέντρα, ο Μύκο κάνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή αλλά ο Αγγελόπουλος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

80′: O Κόκκος αποφεύγει ένα αντίπαλο,κάνει το δυνατό σουτ με το αριστερό αλλά ο Αράζος διώχνει με τα πόδια τη μπάλα σε κόρνερ.

81′: Αντεπίθεση των γηπεδούχων, βρίσκει το Χωριανόπουλο στην περιοχή, κάνει το σουτ, ο Αγγελόπουλος αποκρούει, η μπάλα στρώνεται στον Μύκο αλλά το σουτ που επιχειρεί διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μούντριχας Στ.

82′:Εκτέλεση του κόρνερ στο ύψος τη μικρής περιοχής, ο Μύκο με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-3.

95′: Λάθος γύρισμα της μπάλας της άμυνα προς τον τερματοφύλακα, ο οποίος επιχειρούσε έξοδο, η μπάλα περνάει από πάνω του αλλά λίγο πριν τη γραμμή, ο Κολτσινάκου διώχνει σε κόρνερ.

Α.Ο. Μαρμαρίου(Δ.Βατίστας): Αράζος, Ασπίθας, Νόβας (27′ Μπουρνούι – 63′ Ποδαράς), Καλογερίδης, Χαραγκιώνης, Μαρμαρίδης, Μύκο, Διακάκης, Χωριανόπουλος, Χταριάν, Τσαπέτας

Α.Ο. Κονιστρών και Περιχώρων(Τ.Βέκιος): Αγγελόπουλος Ευ., Μιχελομιχελάκης (37′ Κόκκος Χρ.), Κολτσινάκου, Μούντριχας Στ, Μούντριχας Α., Βλάχος, Κατσής (88′ Καραγιάννης), Αγγελόπουλος Ευ., Πετρογιάννης (72′ Θεοδώρου), Κόκκος Λ., Ανδρέου