Το Μαρμάρι ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής για την 14η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπουτσή στο 94′ ,οι Μαρμαριώτες, ανέβηκαν στην 1η θέση της κατηγορίας με 37 βαθμούς , αφήνοντας 2η την Προποντίδα με 34 βαθμούς.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες ξεκινήσαν πολύ δυνατά τον αγώνα και πίεζαν για το γκόλ, ο δυνατός όμως αέρας δυσκόλευε πολύ το παιχνίδι. Στο 26′ λεπτό είχαμε την πρώτη αναγκαστική αλλαγή για το Μαρμάρι, ο Φινέτης αποχώρησε τραυματίας και την θέση του πήρε ο Παπουτσής. Στο 42′ σε μία ωραία προσπάθεια του Γκιότσι , έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βασιλάκη. Δύο λεπτά αργότερα (44′) ο διαιτητής αναγκάστηκε να δείξει κίτρινη κάρτα στο προπονητή της Πραποντίδας λόγο έντονων διαμαρτυριών, προς τους διαιτητές! Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση με αρκετά όμως σκληρά μαρκαρίσματα που οδηγήσαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείξει 7 κίτρινες κάρτες.

Στην επανάληψη το Μαρμάρι έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Χατζηαράπη (71′) ύστερα από διαμαρτυρία. Στο 75′ δυνατό σουτ του Παλαιολόγου πέρασε άουτ. Στο 79′ σουτ εκτός περιοχής του Σούλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Προπονίδας. Στο 80′ είχαμε την αποβολή του Σταματίου (προπονητή Προποντίδας), με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 85′ σούτ του Τσιλίκη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 94′ ο Παπουτσής ύστερα από εκτέλεση πέναλτι ανοίγει το σκόρ για του γηπεδούχος , που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ο. Μαρμαρίου (Οικονομίδης Η.): Βασιλάκης, Αγουριδας, Σκούρτας (67′ Μπεζδικιάν), Βασιλειάδης, Φινέτης (26′ Παπουτσής), Ποδαράς Δημ. , Χατζηαράπης, Χελιώτης, Τσιλίκης, Σούλας, Ποδαράς Φρ.

Α.Ε. Προποντίς Χαλκίδας (Σταματίου Κ.): Κουσκούτης Αθ., Μωραΐτης Π., Αθανασίου Κ., Τσιαρβούλας Α., Συνοδάκης Α., Σταθόπουλος Σ. (75′ Κυτίνος Α.),Παπακωνσταντίνου Ι., Κατσαρής Αθ.(56′ Τσιαμπαλής Λ.), Παλαιολόγος Β., Γκιόσι Λ., Στούπας Κ.

Πηγή : https://www.karystiapost.gr/