Οι 4 πόντοι που χώριζαν τους δύο αντιπάλους (με τον Απόλλωνα να έχει κάνει το ρεπό του), μετά την 90λεπτη δυνατή μονομαχία στο γήπεδο ΄΄Αλεξάνδρου΄΄, ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ρομαϊκό και τον 2ο Απόλλωνα Παραλίας, παρέμεινε όπως παραμένει και αμείωτο το ενδιαφέρον για την κορυφή του πρωταθλήματος, στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ!
Πάνω από 400 και πλέον φίλαθλοι, βρέθηκαν στο γήπεδο, με την πλειοψηφία τους να είναι φίλοι των γηπεδούχων…
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό του αγώνα, όσον αφορά τον νικητή…
Δύναμη, πάθος για την νίκη και ουσιαστικά χωρίς να ξεφύγει το παιχνίδι από τα αθλητικά πλαίσια, ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες…
Αν βάλουμε στην ‘’ζυγαριά’’ βέβαια τις ευκαιρίες, αυτή γέρνει προς την μεριά του Απόλλωνα, που εκτός από το δοκάρι είχε και 2-3 ακόμα κλασικές ευκαιρίες, για γκολ!
Μόλις στο 2’ ο Βρούβας μπήκε από δεξιά σούταρε για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ από το απέναντι δεξιό κάθετο δοκάρι…
Τον μιμήθηκε στο 6’ ο Γ. Νικολάου που σούταρε από καλή θέση…
Μοναδικό τετ-α-τετ του Άλντι Τάφα, στο 9’ που μόνος απέναντι στον Χρ. Λουκά, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Ο Αλ. Λουκάς πλαγιοκοπέι και βγάζει επικίνδυνη σέντρα-σουτ, όμως ο Μήλιος σε ετοιμότητα μπλόκαρε…
Σέντρα ακριβείας  του Αρκά από δεξιά, πλασέ εξ επαφής του Λεοντάρη και ο Χρ. Λουκάς διώχνει σωτήρια…
ο Παν. Νικολάου βρίσκεται μέσα στην περιοχή, πιάνει σουτ-πλασέ και η μπάλα, λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
Πρώτη καλή φάση στο β’ μέρος, στο 51’ όταν από κοντινή κεφαλιά του Στ. Κατσαρή, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ…
Η κορυφαία ευκαιρία του αγώνα στο 63’ όταν ο Λεοντάρης βγάζει θαυμάσια μπαλιά, στον Άλντι Τάφα, αυτός αποφεύγει το εμπόδιο, του Λιατίφη, μπαίνει προς την περιοχή και πάνω στην κίνηση σουτάρει δυνατά, η μπάλα χτυπά με στο οριζόντιο δοκάρι και χάνεται η ευκαιρία!
Τελευταία αξιόλογη φάση στο 72’ όταν λίγο έξω από την περιοχή ο Χρ. Παρίσης, σουτάρει ευθύβολα και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι!
Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο μέχρι την λήξη, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να πετύχει το πολύτιμο τέρμα…
Διαιτητής σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ήταν ο Μάριος Πόγκας, με συνεργάτες τους Παναγιώτη Σέρρα και Αντώνη Γεωργαρά.

*ΑΣ ΡΟΜΑΪΚΟΣ: Χρ. Λουκάς, Χρ. Νικολάου, Καλαμιώτης (76’ Δ. Νικολάου), Παν. Κατσαρής, Γ. Νικολάου, Παν. Νικολάου, Αλ. Λουκάς (46’ Σταύρ. Κατσαρής), Χρ. Παρίσης, Δ. Μήτρου, Ν. Κατσαρής.

*ΑΠΟΛΛΩΝ Παραλίας (Παναγ. Λάμπρου): Μήλιος, Ρίζος, Αποστόλου, Δεληγιάννης, Κόλλιας, Βρούβας (60’ Λάμπρου), Αρκάς (60’ Γεροντίτης), Θωμάς (80’ Μάρ. Τάφα), Χατζηστάμου (60’ Φρούσσης), Λεοντάρης, Άλντι Τάφα (90+1’ Μέξης).

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ