Σε δύο μεταγραφές πέρα από κάθε προηγούμενο προχώρησε κυριολεκτικά την τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου η Α.Ε. Ιστιαίας. Η Ένωση χτύπησε σχεδόν την τελευταία στιγμή και μάλιστα όχι με μία αλλά με δύο μεταγραφικές «βόμβες» αφού ενέταξε στο δυναμικό της δύο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος αγωνιζονταν στον Εθνικό Πειραιώς και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε στη «ΦτΣ» ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων τις ομάδας κ. Γιάννης Αναγνώστου.

Πρόκειται για τους Κώστα Πολυχρονίδη και Μιχάλη Παπανικόλα. Κώστας Πολυχρονίδης είναι 27 χρονών , δυνατός παίκτης με πλούσια τεχνικά προσόντα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικό χαφ. Ο Μιχάλης Παπανικόλας είναι 21 ετών με άριστη σωματοδομή αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ και εκτός από τον Εθνικό, έχει θητεύσει και στην ιστορική Προοδευτική αλλά έχει κάνει και πέρασμα από της Football League και τον Ολυμπιακός Βόλου.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν προχθές στη Βόρεια Εύβοια και δοκιμάστηκαν και στην Α.Ε. Ιστιαίας υπό το έμπειρο βλέμμα του προπονητή της ομάδας Δήμου Τσελίκα και η συμφωνία δεν άργησε να επιτευχθεί και να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως δήλωσαν στη «ΦτΣ» παράγοντες του Συλλόγου πρόκειται για δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές στα χρονικά όχι μόνο της Α.Ε. Ιστιαίας αλλά και του Βορειοευβοιώτικου ποδοσφαίρου που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην μεγάλη της προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της πρωτιάς. Σύμφωνα τη μέχρι τώρα πληροφόρηση που έχουμε είναι πολύ πιθανό όλα να είναι έτοιμα και οι δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης.

ΠΗΓΗ: ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ