Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησαν οι Άβαντες Χαλκίδας στην προσπάθεια που κάνουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής που μετέχουν.

Με εισήγηση του προπονητή και συντονισμένες ενέργειες του Στέφανου Σωτηρίου κάτοικοι Χαλκίδας έγιναν η διεθνής με την Εθνική Γυναικών Κύπρου Χαρά Νεοφύτου που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας και σίγουρα με την παρουσία της θα βοηθήσει τις νεοφώτιστες στη μεγάλη κατηγορία.

Επίσης τον δρόμο για την Χαλκίδα πήραν η αμυντικός Βιολέτα Λιατίφη που αποκτήθηκε από τις Ελπίδες Καρδίτσας και η νεαρή Ερετριανή επιθετικός άλλα και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Τσαραντάνη.

Με τις κινήσεις της αυτές η Διοίκηση των Άβαντων δείχνει ξεκάθαρα πως ήρθαν για να μείνουν στην μεγάλη  κατηγορία αποτελώντας παράλληλα έναν άξιο εκπρόσωπο για την πόλη της Χαλκίδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό της Χαλκίδας τα κορίτσια μας υποδέχονται τον Οδυσσέα Γλυφάδας με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Διοίκηση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι όρισε ελεύθερη είσοδος δείχνοντας πως θέλει τον κόσμο δίπλα της ώστε όλοι μαζί να δώσουν ώθηση και δύναμη στα κορίτσια να πετύχουν τον στόχο τους.