Τελευταία μέρα των μεταγραφικών κινήσεων η σημερινή 31-Οκτ. και υπήρξαν μετακινήσεις ποδοσφαιριστών σε Ευβοϊκές ομάδες!

Τζόρτζης Κνέζεβιτς

*Να δούμε τον εκπρόσωπό μας στην Γ’ Εθνική, ΑΟ Ν. Αρτάκης, που μπορεί να ″έμεινε″ από προπονητή, μετά την αποχώρηση και του Αντ. Αυλωνίτη, όμως προχώρησε μεταγραφικά, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 20χρονο ταλαντούχο Τζόρτζη Κνέζεβιτς (γιο του Ντράγκαν), που αγωνιζόταν στην Δροσιά!

*Σε επίπεδο Α’ ΕΠΣΕ:

Αλέξ. Βαλκάνος
  • Ο ΑΟ Χαλκίς, ανακοίνωσε, αργά το βράδυ χθες, την απόκτηση, στην ομάδα του 26χρονου, Ερετριανού επιθετικού Αλέξανδρου Βαλκάνου, που ήταν ελεύθερος, την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν παίκτης του ΑΟ Χαλκίς όμως μεταγράφηκε στον ΑΟ Ν. Αρτάκης, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Εύβοιας!
    Επίσης ανακοινώθηκε η απόκτηση του 28χρονου, αμυντικού Απόστολου Μάλλιου, που έλυσε την συνεργασία του με τον Αμαρυνθιακό. Σήμερα Τετάρτη αναμένεται, εκτός απροόπτου πάντα, να υπογράψει στον ΑΟΧ και ένας παλιός γνώριμος ο 34χρονος μέσος

    Βασίλης Τσομπάνης

    Γιάννης Θωμάς, που αυτή την αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης, πήγε στον ΑΟ Υπάτου απ’ όπου έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες!

  • Η ομάδα του ΑΠΚΟ Δροσιάς, επίσης ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου, μεσοεπιθετικού Βασίλη Τσομπάνη, που πέρσι αγωνίστηκε με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης και αναδείχθηκε νταμπλούχος Εύβοιας!