Τον

Γιώργος Δημητρίου

έμπειρο και έναν από τους πλέον καταξιωμένους τεχνικούς στην Εύβοια, τον Γιώργο Δημητρίου, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ν’ αναλάβει τις τύχες της ομάδας, για την νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών! Στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται και επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στόχος της Βορειοευβοιώτικης ομάδας που κέρδισε πανάξια, την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ, σαν 2αθλήτρια του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ, είναι να εξασφαλίσει την παραμονή, να κερδίσει και πάλι τον θαυμασμό και την εκτίμηση των φιλάθλων της Εύβοιας, όπως ακριβώς την θυμούνται οι παλαιότεροι, τότε που πρωταγωνιστούσε στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας!
Τότε που όλοι θαύμαζαν, ποδοσφαιριστές όπως ο αείμνηστος Στάθης Ανέστης, ο Γιάννης Ευσταθίου, ο Θανάσης και ο Δημ. Σελίμης, ο Χρήστος Δελχάς, ο Γιαννάκος, ο Κρυσταλλόγιαννης και πολλοί ακόμα, σπουδαίοι Βορειοευβοιώτες!

Σίγουρα για τον Ευβοϊκό Γουβών, είναι μια ιστορική στιγμή η επάνοδός της στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας και οι άνθρωποι της διοίκησης, θέλουν να περύχουν την καθιέρωση και πάλι της ομάδας, στα ψηλά…