Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δήμο Γιαννουκάκο που πέτυχε δύο τέρματα τα Λουκίσια πήραν τη νίκη επικρατώντας με 1-2 της Αυλίδας.

Οι φιλοξενούμενοι με σωστή  τακτική και πιέζοντας τον αντίπαλο στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου εκμεταλλεύτηκαν δύο στημένες φάσεις παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν δεν πήραν κάτι από το σημερινό παιχνίδι με τον Α.Μαστραγγελή σίγουρα όμως να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών του.

Με το καλημέρα στο παιχνίδι τα Λουκίσια άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννουκάκου που άφησε άγαλμα τον Τσιβίκα.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 18΄ εκτέλεσαν κόρνερ ο Ζαζάς έκανε την προβολή με τον Σταθαρά να σώζει την εστία του.

Η ισοφάριση για την Αυλίδα ήρθε στο 34΄ όταν ο Βισβίνης εκτέλεσε το φάουλ ο Τσεμπελίκος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Το συγκρότημα του Α.Μαστραγγελή πίεσε και για δεύτερο γκολ με τον Βισβίνη στο 37΄ να πλασάρει από ευννοική θέση και τη μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Σταθαρά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αυλίδα είχε την ατυχία να χάσει τον Τσεμπελίκο με τραυματισμό κάτι που την επηρέασε επιθετικά σε μεγάλο βαθμό.

Τα Λουκίσια απείλησαν στο 62΄ με την κεφαλιά του Γιαννουκάκου  έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Ξουρίκη να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

Με το παιχνίδι να κρέμεται σε τεντωμένο σχοινί οι γηπεδούχοι πέταξαν τεράστια ευκαιρία με τον Βοιλάκη στο 72΄ο οποίος πλάσαρε άουτ ενώ ήταν μόνος απέναντι στον Σταθαρά.

Τα Λουκίσια πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 78΄ με δράστη και πάλι τον Γιαννουκάκο ο οποίος για δεύτερη φορά νίκησε τον Τσιβίκα με τη μπάλα στημένη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Με τη συμπλήρωση των ενενήντα τα Λουκίσια έχασαν τεράστια ευκαιρία και για τρίτο γκολ όταν ο Γιαννουκάκος έβγαλε τον Ξουρίκη μόνο απέναντι στον Τσιβίκα το πλασέ όμως που επιχείρησε έφυγε αργά και βασανιστικά δίπλα από τα δοκάρια.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Αυλίδα: (Α.Μαστραγγελής) Τσιβίκας, Μάλλιαρης, Παυλίδης(80΄Χασανάι) Ζαζάς, Μπαλωμένος(70΄Βοιλάκης) Κάκιος, Θάνος, Παπαρούνης(90΄Μπούμπακ) Ντασιώτης, Τσεμπελίκος(55΄ Λειβαδίτης) Βισβίνης

Λουκίσια: ( Κ.Παπαρίδης) Φ.Σταθαράς, Κόλλιας, Αποστόλου, Παπαδόπουλος(85΄Λουκατζίκος) Ντοβίνος, Μπουλούκος(70΄Φρούσσης)) Σ.Σταθαράς(60΄ Τζαφέρης) Μπουλούκος, Γιαννουκάκος, Ισαλλάρι, Τουλίτσης(60΄ Ξουρίκης)΄