Με δύο γκολ ένα σε κάθε ημίχρονο από εκτελέσεις φάουλ η Προποντίδα επικράτησε με 2-0 της Αυλίδας στο γήπεδο του Βούρκου.

Ο Νίκος Κιαπέκος είδε τις παλιοσειρές να σκοράρουν και να καθαρίζουν για τη νίκη είδε όμως και από την άλλη τους αρκετούς νεαρούς που χρησιμοποίησε να αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά δείχνοντας πως η Μπάρτσα μπορεί να στηρίζεται σε αυτούς σε μία χρονιά που στόχο έχει την άνοδο.

Η Αυλίδα από την πλευρά της του Ντράγκαν Κνέζεβιτς με ίσως τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία πάλεψε το παιχνίδι με τους μικρούς να δείχνουν σαφώς απειρία με διάθεση όμως και μαχητικότητα να παλέψουν  για το καλό της ομάδας τους.

Η Προποντίδα είχε την εδαφική υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με την Αυλίδα να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 20΄ με τον Λεοντάρη να σουτάρει δυνατά και τον Κουσκούτη να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαιμπάκη που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πολυκαρπίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός απείλησε και πάλι δύο λεπτά αργότερα με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων αυτή τη φορά να διώχνει σε κόρνερ.

Με την Προποντίδα να ψάχνει το δεύτερο γκολ στο 42΄ ο Στούπας επιχείρησε από δεξιά τη σέντρα σουτ η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και έφυγε έξω.

Στην επανάληψη η Προποντίδα κατάφερε στο 50΄ με εκτέλεση φάουλ του Λάμτσε να κάνει το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γκιόσι με εκπληκτικό ψαλιδάκι δεν κατάφερε να νικήσει τον Πολυκαρπίδη ο οποίος με τα ακροδάχτυλα έδιωξε τη μπάλα που χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Προποντίδα (Νίκος Κιαπέκος): Κουσκούτης, Θαλάσσης, Πάλλης (60΄ Αθανασίου) Κουτσαβλής, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Στούπας, Κηπιώτης (70΄ Α.Συνοδάκης) Συνοδάκης (46΄Λάμτσε ) Γκιόσι, Μπαιμπάκης (79΄Σουρτζής)

Αυλίδα (Ντράγκαν Κνέζεβιτς) Πολυκαρπίδης, Γροντής (58΄Χανέλλι) Βάθης,Κρητικός, Αβντίαι, Κοροβέσης (46΄Θωμάς) Φρούσσης, Β.Τζεμπερλίκος   (65΄Βάρκας), Πάνου, Λεοντάρης, Θ.Τζεμπερλίκος