Μετά από έναν μαραθώνιο που διήρκεσε πάνω από ένα μήνα , το Πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου στο miltoscamp στην παράλια της Αγ.Άννας ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού μεταξύ των ομάδων Μαντούδι 2 και Σκεπαστης που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μαντουδίου(κατέκτησε και το κύπελλο ενώ μετάλλια απονεμήθηκαν και στις τρεις πρώτες ομάδες) μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 5-4 και παρότι δέκα λεπτά πριν τη λήξη το σκορ ήταν 5-1 και τίποτα δεν προμήνυε ότι το φινάλε θα εξελισσόταν σε Χιτσκοκικό προς μεγάλης χαράς φυσικά των πάρα πολλών φιλάθλων που τον παρακολουθούσαν.

Το τουρνουά έγινε και με την υποστήριξη του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Άννας(πρωτοφανές σ τα αθλητικά χρονικά της περιοχής να στηρίζεται αθλητική εκδήλωση!)) παρ ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί αλλά όμως εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Δημ. Σκοπελίτη.

Τιμήθηκαν από το miltos camp για την προσφορά τους στο Ελληνικό και όχι μόνο, ποδόσφαιρο οι:

Λάμπρος Χούτος, Σίνισα Γκόκιτς, Θανάσης Μπέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννης Ρέτσας,.ο γεν.γραμματέας της ΕΠΣ Εύβοιας Γιώργος Πίσχινας και ο Ηλίας Κουκουρίκος για την διαχρονική προσφορά του στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ευβοίας.

Παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ των άλλων, οι: Δημήτρης Λάμπρου πρόεδρος της κοινότητας Μαντουδίου(τους δυο ημιτελικούς του Σαββάτου τους παρακολούθησε και ο πρόεδρος της κοινότητας Αγ. Άννας Στάμος Ηλιοδρομίτης)ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ του οικείου δήμου Κώστας Γιαννιός ,τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ Γιώργος Αλαφάκης και Δημ.Πανταζής που παρέλαβε και την πλακέτα εκ μέρους του Γ. Πίσχινα που απουσίαζε, ο πρόεδρος το δημοτικού συμβουλίου του Χρ.Τζαχρήστος,ο πρ.αντιδήμαχος Γιαν. Δανέλης, οι προπονητές Γιώργος Λάμπρου και Θαν.Αναγνώστου,Γιαν.Τζαφέρος  καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου “Η ΠΙΣΤΗ”(Νεοπλασματικές παθήσεις παιδιών) η οποία και απένειμε τιμητικές πλακέτες τον Δήμο, στο miltos kamp και στον προεδρο της ΕΠΣΕ Γιαννη Ρετσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο παλαίμαχος διαιτητής κ.Γιαννακουδάκης!.

Τέλος να προσθέσουμε ότι για τον μικρό τελικό που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεταξύ των Κεχριών και της πρώτης ομάδας του Μαντουδίου “ΚΑΡΤΑΛΙΑ” αναβλήθηκε γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί το Μαντούδι και αντί αυτού οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους τους Χούτο, Γκόκιτς, Μπέλο που συγκρότησαν ομάδα του Μίλτος καμπ και έδειξαν ότι η μπαλα δεν ξεχνιέται προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού…

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ