Έχοντας δείξει ότι φέτος ο Ταμυναικός κοιτάει πολύ ψηλά ο Πρόεδρος της ομάδας Τάσος Κατσινόπουλος με αστραπιαίες κινήσεις έφερε στο Αλιβέρι τον συλλέκτη τίτλων Νίκο Ζαχαριά δυναμώνοντας το ήδη δυνατό ρόστερ του φετινού Ταμυναικού.

Η ανακοίνωση του Ταμυναικού

Με κίνηση ματ, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Τάσος Κατσινόπουλος, φέρνει στο Αλιβέρι και Νίκο Ζαχαριά.

Ο ευβοιώτης επιτελικός μέσος είναι 26 ετών (22/12/1993) και ξεκίνησε, από τη γενέτειρά του το Αφράτι Ευβοίας. Σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στον Ευβοϊκό Αγ.Νικολάου όπου και στέφθηκε πρωταθλητής (Α’ ΕΠΣΕ) την περίοδο 2011-2012.

Φοιτητής στο νομό Σερρών από το 2012 και έπειτα,αγωνίστηκε σε Δ Εθνική με Οδυσσέα Αναγέννησης, σε Επίλεκτους Σερρών με Μ. Αλέξανδρο Γεφυρουδίου, Μ. Αλέξανδρο Καρπερού, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ηρακλή Χειμάρου, και σε Γ’ Εθνική με Ερμή Σκουτάρεως.

Στέφθηκε ακόμα 2 φορές πρωταθλητής, κυπελλούχος Σερρών, ενώ με δικό του γκολ, οδήγησε τον Ερμή Σκουτάρεως στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Την περίοδο 2017-2018 1ος σκόρερ Επιλέκτων Σερρών (27) γκολ συνολικά με τη Δόξα Λιθοτόπου, ενώ πέρυσι (2018-2019) στέφθηκε ξανά πρωταθλητής με τη Δόξα Άνω Καμήλας. 


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ταμυναικού Αλιβερίου, αξιοποιώντας άμεσα τις πληροφορίες, υλοποίησαν και αυτό το μεταγραφικό στόχο, πριν καλά καλά προλάβει να γυρίσει στην Εύβοια.

Νίκο σε καλοσωρίζουμε στον Ταμυναικό και ξανά στα γήπεδα της Εύβοιας και σου ευχόμαστε μια ακόμα σπουδαία χρονιά!
Εκ του ΔΣ