Ασταμάτητος ο Μιαούλης Φύλλων επικράτησε και της ΑΕ Ληλαντίου με 3-1 και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ (Νότιος Όμιλος).

Το συγκρότημα του Παντελή Μάλαμα για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ότι έχει υψηλούς στόχους  φέτος και μπορεί να ονειρεύεται άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ μετά και την έκβαση του αγώνα με την Προποντίδα και την οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΕ.

Ο Μιαούλης Φύλλων με τους Γιάννη Κατσαρη(2 γκολ) και Νίκο Μήτρου(1) σε μεγάλη μέρα πέτυχαν τα τρία γκολ της ομάδας του,   και γενικά με την συνολικη ομαδικη παρουσία του έδειξε οτι ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα.

Για την φιλότιμη ΑΕ Ληλαντίου των γερόλυκων Κουρούπη, Γκούμα, Λαμπρόπουλου, Καρύμπα, Σίμος,  αλλά και των υπόλοιπων νέων παιδιών σκόραρε ο  Κόλλιας.

Το αγώνα σφύριξε ο “ιπτάμενος” Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Κώστα Δάλλα και Γιάννη Κελεπούρη.

Μιαούλης Φύλλων(Π. Μάλαμας):Μίχος, Μπασούκος, Καρατζής, Τζιτζηρας, Τουλούμης, Ρούσσος(72’Σελέμαι), Κατσαρής, Πόγκας(84′ Παριανός), Τρίκκας, Μήτρου(78 Σπενταμίδης), Παναγιώτου(63′ Σιαδήμας)

Ληλάντιο(Ν.Ρόγκας):Καρύμπας, Ματσούκας, Ντούρμας, Τζόλη, Κουρούπης, Νικολάρος(65′ Γκούμας), Μπαρίτας(72′ Σίμος), Νάνος(36′ Μαισογλου), Κόλλιας, Παπαγεωργίου, Λαμπρόπουλος(54′ Ρωμανός).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ