Στο γήπεδο του Αφρατιου ο Μιαούλης Φύλλων υποδέχθηκε το δεύτερο της βαθμολογίας Μαρμάρι. Το ματς ήταν δυνατό απ τα πρώτα λεπτά με τις μονομαχίες να κυριαρχούν στα πρώτα λεπτά.
Η πρώτη απειλή ήρθε απ’ το Μαρμάρι στο 4′ ένα σουτ του Σούλα πέρασε λίγο έξω απ’ το κάθετο αριστερό δοκάρι.
Στο 17′ ο Κατσαρης πήρε τη μπάλα έξω απ’ τη περιοχή η μπάλα κοντραρε και άλλαξε πορεία και πέρασε πάνω απ’ το Βασιλάκη και έγινε το 1-0.
Το ημίχρονο κύλησε με το Μαρμάρι να προσπαθεί να πάρει μέτρα μέσα στο γήπεδο και να βρει το γκολ που θα φέρει στο ματς στα ίσια με το Τουρλα να κάνει ένα σουτ στο 34′ και να φεύγει πάνω απ’ τα δοκάρι.
Το ημίχρονο έληξε με το Μιαούλη να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Μιαούλη στο δεύτερο λεπτό και στο 47′ σ ένα πολύ ωραίο συνδυασμό Τρικκα και Γιώργο Καρβέλα ο πρώτο με πλασέ απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.
Ο Μιαούλης μετά το 2-0 έμεινε λίγο πίσω και έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους με το Μαρμάρι να το εκμεταλλεύεται και να μειώνει.
Πιο συγκεκριμένα στο 58′ ο Χατζηαραπης επωφελείται από ένα λάθος μέσα στη περιοχή του Μιαούλη και από κοντά μείωσε σε 2-1.
Στο 65′ ο Σουλας ήταν ο τροφοδότης από ωραίο συνδυασμό συμπαικτών του και μ ένα ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα και έκανε το 2-2.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έψαξαν να φέρουν το ματς τουμπα με το Σούλα να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 78′ να κάνει το 2-3.
Όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει ισόπαλο αλλά στο 89′ ο Τρικκας βρέθηκε μέσα στη περιοχή σε μια αντεπίθεση και έκανε το ματς 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι πριν το γκολ έχει γίνει φάουλ.
Μιαούλης Φυλλων(Παπαριδης Κ.): Καρβελάς Αθ., Ζαχαριάς Αρ., Καρατζάς Ι.Εμ., Ζαχαριάς Β., Σελεμαι Αλουσ., Πετράκης, Κατσαρης, Σελεμαι Αλμ., Τρικκας, Μακρής, Καρβελάς Γ.
Μαρμάρι(Οικονομίδης Η.): Βασιλάκης, Παπουτσής, Σκουρτας(90′ Κεκκης), Βασιλειάδης(52′ Μπανος), Αγουρίδας, Ποδαράς Δ., Ποδαράς Φρ., Τουρλας, Τσιλίκης, Σουλας, Μπιζδικιαν(46′ Χατζηαραπης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ