Μιαούλης Φύλλων-Σκύρος 2-2 : Κόλλησαν στο “Χ”(photos)

0
246

Σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις Μιαούλης Φύλλων και Σκύρος κόλλησαν στο 2-2 ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κανένα πλην των πρωτοπόρων Ζαράκων που έμειναν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 με δύο τέρματα των Καρβελά Κ. και Καλαβρή δέχθηκαν το 2-1 στο 25′ λεπτό από τον Λύκο με το παιχνίδι να ανάβει αγωνιστικά και τους “Νησιώτες” να ξαναμπαίνουν στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο πρώτο μέρος δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να εμφανιστεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Στο β’ μέρος οι νησιώτες είχαν καλές στιγμές ισοφάρισης με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι και το 82′ λεπτό χρονικό σημείο που τους ισοφάρισε ο Τσελέπης.

Μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν και την ολική ανατροπή χωρίς να τον καταφέρουν με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μιαούλης Φύλλων(Στ.Σταμογιάννης):Τσαβαρης, Καρβελάς Γ., Καρατζής, Ζαχαριάς Β., Σελεμάι, Τουλούμης, Καρβελάς Κ., Μπουλιος (55′ Ζαχαριάς Αργ.), Καλαβρής, Κατσαρής, Μακρής.

Σκύρος(Δαλακλίδης):Γιαλός, Ζορμπάς, Χιώτης, Μαυρίκος (82′ Τράκος), Ξανθούλης Γιαν. (46′ Τσιουμπέκας),Γιαλός Θ. (70′ Δαλακλίδης), Πανταζής, Λύκος, Τσελέπης, Βαρσάμης (89′ Ξανθούλης Σ.), Σκριάπας.