Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Μιαούλης Φύλλων επί του Αγίου Αθανασίου με 1-0 και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Β’ ΕΠΣΕ.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας να είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα και για τους δύο .

Ο Αγ Αθανάσιος στο πρώτο ημίχρονο είχε ποιο κλασικές περιπτώσεις να πετύχει κάποιο γκολ με κύριο εκφραστή τον Σταθαρά που αν και βρέθηκε σε θέση γκολ δεν ευστόχησε αλλά και δεν πασάρει κατάλληλα σε κάποιο συμπαίχτη για γκολ.

Ο Μιαούλης Φύλλων με το άγχος της νίκης να τον έχει καταβάλει και με πολλά άπω τα γερά του χαρτιά να είναι σε μέτρια μέρα προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα από στημένη φάση , ή κάποια ατομική έμπνευση επινόηση ποδοσφαιριστή του ή να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος του Αγίου Αθανασίου πράγμα που έγινε κιόλας.

Στο 52′ μετά από φάουλ του Νίκου Μπούλιου  ο Γρηγορόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά με γροθιές και ο ΟΤΣΚΑ με κοντινό πλάσε έκανε το 1-0 για τον Μιαούλη Φύλλων.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Μιαούλης Φύλλων πήρε την σπουδαία νίκη ανάσα γι ατην σωτηρία του , από την μεριά του ο Άγιος Αθανάσιος είναι στην “καταραμένη” 11η θέση που αν υποβιβαστεί τελικά ο ΑΟ Χαλκίς θα υποβιβάσει και 5η ομάδα από τον όμιλο αυτό της Β’ ΕΠΣΕ.

Δυστυχώς στο 95′ του αγώνα είχαμε μία φάση που αμαύρωσε την καλή εικόνα που έδειξαν και οι δύο ομάδες στο αγωνιστικό χώρο.

Μετά από μία φάση που δεν μύριζε ότι θα είχε τέτοια κατάληξη ο Ζώγας που είχε μπει αλλαγή άρχισε να κλωτσά τον Μπούλιο που ήταν στο έδαφος, οι παίχτες των δύο ομάδων έγιναν ένα όμιλος με το διαιτητή Παπακυριάκο να αποβάλει τον Ζώγα και τον Καρατζή και να λήγει τον αγώνα.

Δεν δόθηκε συνέχεια στα επεισόδια χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Προέδρου του Μιαούλη Φύλλων Βασίλη Βούλγαρη, και των δύο προπονητών Γιάννη Μωυσιάδη και Θανάση Τζάθα.

Ο Διαιτητής Θανάσης Παπακυριάκος και οι βοηθοί του Αντώνης Ιωάννου και Χάρης Αντωνίου ήταν άψογοι στο αγωνιστικό κομμάτι  και στον πειθαρχικό έλεγχο την ώρα των επεισοδίων.

Άδικη η αποβολή του προπονητή Γιάννη Μωυσιάδη  του Μιαούλη Φύλλων γιατί όπως και ο αντίστοιχος του Αγίου Αθανασίου Θανάσης Τζάθας μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο για να χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ομάδα του Αγίου Αθανασίου αποχώρησε κανονικά από το γήπεδο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό , με τον διαιτητή Θανάση Παπακυριάκο να καλεί την αστυνομία για τον “φοβο των Ιουδαίων” που ήρθε έγκαιρα κατέγραψε το συμβάν και αποχώρησε από το γήπεδο.

Μιαούλης Φύλλων(Γ.Μωυσιάδης):Τζαβαρής, Ζαχαριάς Β., Καρατζής(94’Καρναρός), Σελεμλαι, Ζαχαριάς Αργ., Τσατσούλης, Καρβελάς Χρ., Μπούλιος, Καλαβρής(90′ Σινάνι), Πόγκας(88′ Βοιλάκης), ΟΤΣΚΑ(95′ Σπενταμίδης).

Αγ. Αθανάσιος(Θ.Τζάθας): Γρηγοροπουλος, Λύρας, Ρουμπής, Μακρής, Μουτσιακας(84′ Ζώγας), Σιαράπης, Τιόπουλος, Φειζόλι, Τρίκκας Σταθαράς(90′ Μανθαίος), Ράζος Γ. (Τρίκκας).

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Μιαούλης Φύλλων – Άγ. Αθανάσιος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για περισσότερες φωτογραφίες από τα “ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ” στο γήπεδο των Φύλλων

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ