Ένα πραγματικό ντέρμπι, ″ζέστανε″ την παγωμένη από την κακοκαιρία ατμόσφαιρα του γηπέδου των Φύλλων! Αρκετοί ήταν αυτοί που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και γέμισαν την εξέδρα (και όχι μόνο), του γηπέδου και οι οποίοι, αποζημιώθηκαν από τους παίκτες που πέλεψαν δυνατά μέσα σε αθλητικά πλαίσια, για το 3ποντο!
Τελικά ένα πέναλτι έκρινε το παιχνίδι και έδωσε, στην Κάρυστο τον άτυπο τίτλο του ″πρωταθλητή χειμώνα″ και σημαντικό προβάδισμα για τίτλο και άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ!

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η νίκη της Καρύστου κρίνεται δίκαια, καθώς οι ″Νότιοι″ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι για την εστία του Λεμονή, που έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις…
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις, να φτάσουν στο γκολ, όμως η άριστη αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, τους κράτησε μακριά από την εστία του Δρόσου!
Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σφυρίδη-Ματζώρου με τους ακριανούς Παπουτσή και Τούρλα, ήταν απροσπέλαστο, ενώ στο κέντρο ο πανταχού παρών Ναυπλιώτης, αναδείχθηκε σε κορυφαίο του αγώνα, έχοντας βοήθειες από τον Μπιθικούκη και τον Σούλα. Στην επίθεση ο ταχύτατος Κασέμι με τον Λουκά και τον Δήμου έφτασαν με αξιώσεις αρκετές φορές στη εστία του Μιαούλη.
Από τον Μιαούλη Φ. ο πορτιέρε Λεμονής ήταν εξαιρετικός και ″σταμάτησε″ αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησαν οι αντίπαλοί τους. Β. Ζαχαριάς και Τουλούμης, προσπάθησαν, ενώ οι δύο ακριανοί μπακ είχαν πολύ δουλειά με τους επικίνδυνους και γρήγορους Κασέμι και Δήμου. Το κέντρο ήταν το αδύναμο σημείο του ″Μπουρλοτιέρη″ καθώς είχαν μπλοκαριστεί οι Γ. & Ν. Μπουλίος, Κατσαρής και Σελεμάϊ, μέτρια απόδοση, ο Παναγιώτου δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ενώ ο Κώστας Τρίκκας, πάλεψε με νύχια και με δόντια, όλο το 90λεπτο, αλλά η αποστολή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού δεν είχε βοήθειες!

*οι πιο σπουδαίες φάσεις και το γκολ:

  • 2′ ο Λουκά μέσα στην περιοχή πιάνει δυνατή κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 20′ επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Σούλα και ο Λεμονής σώζει την εστία του, καθώς πρόφτασε τον Λοκά, που βρέθηκε μόνος…
  • 25′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, από δεξιά ο Κασέμι, πλαγιοκοπεί και επιχειρεί σέντρα-σουτ, ο Καρατζής προσπαθεί να διώξει η μπάλα αποκρούεται με το χέρι, πέναλτι που σημείωσε αμέσως ο Στ. Φώτης. Ο έμπειρος Παπουτσής, με εύστοχο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1, που τελικά έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα!
  • 28′ πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι σε φάση που δημιουργήθηκε μέσα στην περιοχή, όπου ένας όμιλος παικτών και των δύο ομάδων, διεκδικούσαν την μπάλα, οι παίκτες του Μιαούλη ισχυρίστηκαν ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου, ο διαιτητής ήταν δίπλα στην φάση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι…
  • 30′ κόρνερ του Κατσαρή από αριστερά η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Δρόσου…
  • 39′ κεραυνός έξω από την περιοχή του Ναυπλιώτη και ο Λεμονής αποκρούει εντυπωσιακά…
  • 46′ ο Σελεμάϊ ελίσσεται κα βρίσκεται στο ύψος της περιοχής, πιάνει πολύ δυνατό σουτ και ο Δρόσος σε ετοιμότητα, μπλοκάρει αποτελεσματικά…
  • 49′ εξαιρετική σέντρα-σουτ του Κασέμι, μπλοκάρει με 2πλή προσπάθεια ο Λεμονής.
  • 80′ θαυμάσια προσπάθεια και ασίστ του Γ. Μπόκαρη στον Μπιθικούκη που φεύγει μόνος, ο Λεμονής βγαίνει από την εστία του κλείνει τον δρόμο στον επιθετικό της Καρύστου, ο οποίος ανοίγεται προς τ’ αριστερά και σουτάρει, για να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων…

Άριστη η διαιτησία του Στέλιου Φώτη σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως και των συνεργατών του Κώστα Δάλλα και Βασίλη Σοφίου.

*ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φύλλων (Παντελής Μάλαμας): Λεμονής, Μπασούκος (74′ Δ. Τρίκκας), Καρατζής, Β. Ζαχαριάς, Β. Τουλούμης, Γ. Μπουλίος (87′ Πόγκας), Σελεμάϊ (61′ Ρούσσος), Ν. Μπουλίος, Κ. Τρίκκας, Κατσαρής, Παναγιώτου (68′ Μπραΐμης).

*ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Τούρλας, Σφυρίδης, Ματζώρος, Ναυπλιώτης, Κασέμι, Μπιθικούκης, Λουκά, Σούλας, Δήμου (65′ Γ. Μπόκαρης).

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ