Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει στις μικρές ηλικίες και στην παραγωγή ταλέντων η Προποντίδα επικράτησε του Λήλα Β. με 4-0 στον Μικρό Τελικού του Τουρνουά Πρποπαίδων στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή  «Αντώνη Κουκουβάου».

Σε έναν αγώνα γιορτή για το ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού με τις φωνές τα χαμόγελα των παιδιών να ξεχειλίζουν οι μικροί Προποντιδαίοι που είναι και άστεγοι ποδοσφαιρικά σχεδόν μια δεκαετία, και εδώ θα σταθώ στην τεράστια προσπάθεια του Προέδρου της Προποντίδας Μπάμπη Κουσκούτη και των αδερφών Σπύρου και Σταμάτη Γεραντώνη που διατηρούν όλα αυτά τα τμήματα Ακαδημιών χωρίς γήπεδο.

Από την μεριά του πολύ καλή παρουσία του Λήλα Β. στον θεσμό με προπονητή τον Παναγιώτη Κόντο που κάνει εξαιρετική δουλειά στις μικρές ηλικίες με πολύ υπομονή και μεθοδικότητα, την Δήμητρα Βελλή να είναι η ψύχη των τμημάτων υποδομής του Λήλα Β. και την διοίκηση του Λήλα Β. να είναι αμέριστος συμπαραστάτης σίγουρα τα επόμενα χρόνια που έρχονται ο Λήλας Β. θα περιμένει πολλά από τις ακαδημίες του.

Στο παιχνίδι τα γκολ για την Προποντίδα πέτυχαν οι Καραπιπέρης, Καραγιάννης, Σπύρου(2).

Πέναλτι για τον Λήλα Βασιλικού έχασε ο Σαμαρτζής απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Προποντίδας Χασάναγας.

Την Κυριακή 23/6 στις 19:00 μμ, στο γήπεδο του Αγ. Λουκά, θα γίνει ο μεγάλος τελικός Ακαδημία Ερέτριας-Κύζικος Ν. Αρτάκης.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα  Κ-12 Προποντίδα-Λήλας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ