Με νίκες συνέχισαν οι μικτές Ευβοίας, τόσο στην κατηγορία Κ-14 όσο και στην κατηγορία Κ-16.

Κ-14

Με το εμφατικό 0-9, νίκησε εκτός έδρας η Μικτή Ευβοίας Κ-14, την αντίστοιχη της Ευρυτανίας. Χαρακτηριστικό της διαφοράς ποιότητας το γεγονός πως μόλις στο 12ο λεπτό το σκορ ήταν στο 0-5, χάρη στα γκολ των Πάνου (30” – 12′ )Μπρατσιώτη (2′), Συκά (6′), και Ντούρμα(8′). Στο 20′ ήρθε ο Μυτάκης να κάνει το 0-6 για να κλείσει με αυτό το σκορ το ημίχρονο.

Τα γκολ των Μπεληγιάννη (37′), Πόγκα (45′), Χατζηλάμπρου (55′) ήρθαν για να διαμορφώσουν το τελικό 0-9.

Μετά και από αυτή την νίκη παραμένει πρώτη η ομάδα της Εύβοιας, ενώ την επόμενη και συνάμα τελευταία αγωνιστική των ομίλων αντιμετωπίζει την ΕΠΣ Θεσσαλίας, εκτός έδρας. Η ΕΠΣΕ Θεσσαλίας βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς, δηλαδή μία νίκη μακριά από την ΕΠΣ Ευβοίας. Επομένως, η ομάδα της Εύβοιας χρειάζεται την νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι (13/02) ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Μικτή Εύβοιας Κ-14 (Παναγ. Ελευθερίου): Χάρης Αγγέλης, Θανάσης Συκάς, Νεκτάριος Αλαφάκης, Άγγελος Ελευθερίου, Χρήστος Ντούρμας, Αργύρης Αργυρίου, Νίκος Πάνου,  Κων/νος Μυτάκης, Βασίλειος Μπρατσιώτης,  Αναστάσιος Συνοδάκης, Ιωάννης Κικίδης (Προκοπής Μπασινάς, Παναγιώτης Βράκας, Χρήστος Πόγκας, Μάριος Μαστροκώστας, Ανέστης Μπεληγιάννης,  Δημήτρης Χατζηλάμπρου, Κων/νος Τοκπασίδης).

                                                    

Κ-16

Νικηφόρα συνέχισε και η Κ-16 που νίκησε με 0-3, και εκείνη εκτός έδρας την μεικτή Ευρυτανίας. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και σκόρερ για την Εύβοια ήταν οι Μακρής, Πόγκας και Μεταξάς.

Με αυτήν την νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο παιχνίδι Φθιώτιδα-Θεσσαλία η Εύβοια εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής(13/02) κόντρα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μικτή Εύβοιας Κ-16 (Μιχ. Μαύρος)Γιάννης Μίχος, Αναστάσιος Μήτρου, Κων/νος Πόγκας, Γιάννης Αδαμόπουλος, Σταύρος Ρουμελιώτης, Γιώργος Δέδες, Παναγιώτης Αλαφάκης, Αντώνη Κικίδης, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μεταξάς, Χρήστος Τζαφέρης (Χρήστος Παπαδημητρίου, Βασίλης Φωτιάς, Αντώνης Μητακίδης, Γιώργος Σπύρου, Φίλιππος Σταμούλος, Δημήτηρς Καραμπίνης).