Για πρώτη φορά στο χρονικά εξ όσων θυμάμαι,εδώ και καμιά τριανταπενταριά χρόνια δηλαδή, η Εύβοια δεν καταφέρνει να περάσει καμιά από τις δυο ομάδες της στην επόμενη φάση και είναι κάτι που ασφαλώς το γράφει η ιστορία.

Και την χρονιά ακόμα που η Εύβοια με προπονητή τον Κώστα Γραπα είχε χάσει από την Ευρυτανία στο Μουστάκα-Τζιώτη στην μοναδική νίκη που έχει κάνει η συγκεκριμένη ομάδα-ένωση  στα χρονικά του θεσμού των αγώνων μεικτών ομάδων των ΕΠΣ, η Εύβοια είχε περάσει την μια ομάδα από τις δυο  στην δεύτερη φάση.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν γιατί μπάλα παίζουν και τα άλλα παιδιά των άλλων ενώσεων και φέτος είναι  η δική τους χρονιά ενώ πρέπει να πούμε ότι τουλάχιστον η Κ14 της Εύβοιας με λίγη προσοχή θα μπορούσε όχι δεύτερη να είναι και να περάσει ,αλλά πρώτη και με διαφορά.

Είναι η ηλικία των παιδιών (11-12-13-14) τέτοια που δεν επιτρέπετε όχι κριτικά απέναντί τους να σταθεί κάποιος αλλά ούτε κουβέντα να πεις τι δεν έγινε και τι θα μπορούσε να γίνει.

Ήταν η συμμετοχή τους μια όμορφη εμπειρία που θα έχουν να την θυμούνται για όλη τους τη ζωή και φτάνει που το χάρηκαν μέσα από τις νίκες που πέτυχαν και την πίκρα της ήττας που ένιωσαν όταν έχαναν η τώρα που αποκλείστηκαν και θα έχουν να δείχνουν τις …πάμπολλες φωτογραφίες που  τους έχω “τραβήξει”.
Στα σημερινά παιχνίδια με αντίπαλο την ΕΠΣ Φωκίδας, για τους μικρούς (Κ12)δεν υπήρχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η βαθμολογική διαφορά από τους προπορευόμενους δεν καλυπτόταν.

Παρόλα αυτά ,έπαιξαν καλή μπαλίτσα και με τους Αντωνίου στο 10`Αλαφακη στο 40` κέρδισαν με 2-0 .
Στους μεγαλύτερους (Κ14)υπήρχε ενδιαφέρον αλλά δεν εξαρτάτο μόνο από αυτός.

Ήθελαν στον αγώνα Καρδίτσα-Φθιώτιδα που γινόταν την ίδια ώρα  νίκη των γηπεδούχου που όμως δεν ήρθε.

Οι Λαμιώτες κέρδισαν με 1-0 και μαζί την πρόκριση ως δεύτεροι πίσω από την Βοιωτία που τερμάτισε στην πρώτη θέση.ενώ η Εύβοια τερμάτισε τρίτη καθώς συνέτριψε την Φωκίδα με 10-0 σε αγώνα που στο δεύτερο ημίχρονο έπεφτε βροχή από τον ουρανό και βροχή από γκολ(7συνολικά!).
Σκορερς:Αρτσίτας 10`,Αλαφάκης 25`,40`,55` ,Πετράκης 30`,Μαρκου46`,Δεμερούτης 50`,και Τσούμαρης 60`,65`,68`..

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ