Μια ισοπαλία και μια νίκη που δίνουν την 1η θέση τόσο στην ομάδα Κ-14, όσο & στη Κ-16, των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Εύβοιας!
Η αποστολή στον Βόλο όπου αντιμετώπισαν οι ομάδες μας τις αντίστοιχες ομάδας της Θεσσαλίας, πήραν και οι δύο θετικά αποτελέσματα, τερμάτισαν στην κορυφή των αντίστοιχων βαθμολογιών και περνάνε –αήττητες -στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας! Αξίζουν πραγματικά πολλά ΜΠΡΑΒΟ σ’ αυτά τα παιδιά, που το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μπορεί να περιμένει πολλά, αν φυσικά γίνει η σωστή δουλειά και αξιοποίησή τους…

*ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ (Κ-14) ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ…0-0
Πολύ καλή και μεστή εμφάνιση των ΄΄μικρών΄΄ της Εύβοιας, που κυριάρχησαν στο α’ μέρος χάνοντας ευκαιρίες για άνετη νίκη, ενώ είχαν και ένα δοκάρι στο 20′ με τον Πάνου! Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι, πίεσαν όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Ευβοϊκής ομάδας και όταν χρειάστηκε ο κήπερ Μπασινάς, δεν επέτρεψαν να σκοράρουν οι Βολιώτες.
*με την Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Εύβοιας έπαιξαν: Μπασινάς, Συκάς, Αλαφάκης, Βρακάς, Ελευθερίου, Αργυρίου, Πάνου, Μυτάκης, Μπρατσιώτης, Βελής, Συνοδάκης (Ντούρμας, Πόγκας, Μπεληγιάννης, Αγγελής, Τοκπασίδης, Χατζηλάμπρου, Κικίδης).
-η τελική βαθμολογία της Κ-14:
*ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ (Κ-16) ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ…0-2
Πολύ καλή και αποτελεσματική η Ευβοιώτικη ομάδα, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτηση της ανωτερότητας και της δυναμικής της…
Μόλις στο 1′ ο Ρουμελιώτης, έβαλε μπροστά την ομάδα του Μιχ. Μαύρου, 0-1, ήταν ένα γκολ που ανέβασε στα ουράνια την ψυχολογία των παικτών της Εύβοιας, που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού! Μάλιστα στο 70′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζαφέρη, οι παίκτες μας έκαναν το 0-2, ΄΄κλειδώνοντας΄΄ ουσιαστικά την νίκη και την πρωτιά στον όμιλο!
Να σημειωθεί ότι οι Ευβοιώτες, πέρα από τα δύο γκολ, ΄΄σημάδεψαν΄΄ 3 φορές (!!!) τα αντίπαλα δοκάρια, με τους Μεταξά (41′), Π. Αλαφάκη (53′) και Μακρή (75′), !
Έτσι λοιπόν με 5 νίκες, μία ισοπαλία και αήττητη η Μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Εύβοιας, περνάνε στην επόμενη φάση, όπου θ’ αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας!
*με την Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Εύβοιας έπαιξαν: Πρίνος, Μήτρου, Πόγκας, Πασσάς, Ρουμελιώτης, Δέδες, Παν. Αλαφάκης, Μεταξάς, Μακρής, Τζαφέρης, Παπαδημητρίου (Αδαμόπουλος, Πετράκης, Σπύρου, Μητακίδης, Κικίδης, Βαγγέλη, Αντ. Αλαφάκης).
-η τελική βαθμολογία της Κ-16: