Στο ″φόρτε″ τους τα μπαράζ τόσο σε τοπικό όσο και σε Εθνικό επίπεδο!
*ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ στην Γ’ Εθνική:
Μπορεί ο ΑΟ Χαλκίς να έκανε το ρεπό του, όμως όλα λειτούργησαν προς όφελός του, καθώς το μεγάλο ντέρμπι στο Άργος με το Μοσχάτο ″έμεινε″ στο άχαρο 1-1, ενώ ο Απόλλωνας Ευπαλίου, έστειλε στα ″Τάρταρα″ τους Βοιωτούς, του Κυπάρισσου Αντίκυρας, για τους οποίους το πράγμα δυσκόλεψε πολύ!
Οι Κορίνθιοι του Τενεάτη Αθικίων, όπως αναμενόταν πέρασαν νικηφόρα από το Καρπενήσι, κόντρα στον αδύναμο Αίολο!
Την ερχόμενη Κυριακή ο ΑΟ Χαλκίς ρίχνεται και πάλι στην μάχη, μετά την ανάπαυλα και την ξεκούραση, στο Στάδιο Χαλκίδας η ομάδα του Πέτρου Ζουρούδη, υποδέχεται τον επικίνδυνο Απόλλωνα Ευπαλίου! Είναι ένα παιχνίδι που είναι μονόδρομος η νίκη για τον ΑΟ Χαλκίς, για να είναι πολύ γερά μέσα στο παιχνίδι της ανόδου…
Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι κακό για τους ″Νερατζούρι″!
*τ’ αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
*η βαθμολογία σε 3 αγώνες:
*ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ & ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ της Β’ ΕΠΣ Εύβοιας:
Ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και τα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΕ, όπου, οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των 3 ομίλων αγωνίζονται για μια θέση στην Α’ ΕΠΣΕ, ενώ οι 3 που τερμάτισαν στην 9η θέση των 3 ομίλων, αγωνίζονται μεταξύ τους, για την αποφυγή της τελευταίας θέσης των μπαράζ που οδηγεί κατευθείαν στην Γ’ ΕΠΣΕ!
Εδώ υπάρχει και η μεγάλη αγωνία, όποια ομάδα τερματίσει πρώτη, παραμένει στην Β’ ΕΠΣΕ! Η 2η της βαθμολογίας, θα πρέπει να περιμένει και εξαρτάται από την τύχη του ΑΟ Χαλκίς στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, αν πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, τότε παραμένει στην Α’ ΕΠΣΕ ο ΑΟ Αυλωναρίου και η 2η της τελικής βαθμολογίας των μπαράζ παραμονής, της Β’ ΕΠΣΕ!
*τα αποτελέσματα & η βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής: